14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Gmail για Android λαμβάνει επιτέλους ένα πολυπόθητο χαρακτηριστικ “Επιλογή Όλων”.

1 min read
gmail 3d ap hero1 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Μετά από χρόνια αναμονής, το Gmail για Android αποκτά ένα πολυπόθητο χαρακτηριστικό και δεν είναι άλλο από τη δυνατότητα “Επιλογή Όλων”. Αυτή η πολυαναμενόμενη προσθήκη αποτελεί μια ευπρόσδεκτη ανακούφιση για τους χρήστες που αντιμετώπιζαν δυσκολίες στη διαχείριση πολλών email ταυτόχρονα.

Το κουμπί “Επιλογή Όλων”, το οποίο βρίσκεται βολικά δίπλα στη γραμμή αναζήτησης και εξαλείφει την ανάγκη να επιλέγετε κάθε email ξεχωριστά, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν χειρίζεστε φακέλλους με πολλά email ή επισημαίνετε μη αναγνωσμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αναγνωσμένα, τα διαγράφετε ή τα αρχειοθετείτε.

Απλώς πατήστε παρατεταμένα ένα email ή πατήστε το avatar του αποστολέα στα αριστερά για να επιλέξετε μια συνομιλία και, στη συνέχεια, θα δείτε τη νέα επιλογή “Επιλογή όλων” στην κορυφή της λίστας. Όπως και η δυνατότητα που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο για υπολογιστές εδώ και χρόνια, λειτουργεί σε όλες τις προβολές, από τα αποτελέσματα αναζήτησης έως τα εισερχόμενα και τις κατηγορίες.

Η εισαγωγή του χαρακτηριστικού “Επιλογή Όλων” αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της Google να βελτιώσει την εμπειρία Gmail για τους χρήστες Android της. Αυτή η απλή αλλά σημαντική προσθήκη κάνει ευκολότερη τη διαχείριση των email με αποτελεσματικότητα, απλοποιώντας τη συνολική ροή εργασίας.

Το Gmail για Android με το χαρακτηριστικό “Επιλογή Όλων” είναι πλέον ένα πιο φιλικό προς το χρήστη και αποδοτικό εργαλείο για τη διαχείριση της αλληλογραφίας του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτή η ενημέρωση αποτελεί μία πολύ καλή και σημαντική προσθήκη του Gmail ακόμη πιο απαραίτητο για τους χρήστες Android.

via

About The Author

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε ακομα