14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η εφαρμογή Copilot της Microsoft είναι τώρα διαθέσιμη στο iOS

1 min read
copilot1 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Λίγες μόλις ημέρες μετά την παρουσίαση της εφαρμογής Copilot στο Android, η Microsoft κυκλοφόρησε μια εφαρμογή για το AI chatbot της στο iOS και το iPadOS. Και οι δύο εκδόσεις της εφαρμογής είναι τώρα διαθέσιμες για κατέβασμα από το Apple App Store.

Η εφαρμογή σας δίνει πρόσβαση στο Microsoft Copilot (πρώην Bing Chat) και λειτουργεί παρόμοια με την εφαρμογή ChatGPT για κινητά της OpenAI. Εκτός του ότι σας επιτρέπει να κάνετε ερωτήσεις, να συντάσσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να συνοψίζετε κείμενο, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε εικόνες μέσω μιας ενσωμάτωσης με τη γεννήτρια μετατροπής κειμένου σε εικόνα DALL-E3.

copilot ios app | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Image: Microsoft

Και, σε αντίθεση με τη δωρεάν έκδοση του ChatGPT, η οποία τρέχει το GPT-3.5, με το Copilot έχετε απευθείας πρόσβαση στο GPT-4, το πιο πρόσφατο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) από το OpenAI, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε για συνδρομή.

Η κυκλοφορία του Copilot app από τη Microsoft στο iOS και το iPadOS αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στη στρατηγική της για την τεχνητή νοημοσύνη. Με τον συνδυασμό της ισχύος του GPT-4, της ολοκλήρωσης με τον DALL-E3 και μιας αυτόνομης εμπειρίας χρήστη, το Copilot έχει ως στόχο να είναι ένα ευέλικτο και προσιτό εργαλείο για ένα ευρύ φάσμα χρηστών.

Καθώς το τοπίο της τεχνητής νοημοσύνης συνεχίζει να εξελίσσεται, η δέσμευση της Microsoft για καινοτομία σε αυτόν τον τομέα είναι προφανής, και το Copilot είναι μία τρανή απόδειξη ότι η Microsoft έχει θέσει ψηλά τον πηχη στην παροχή προηγμένων λύσεων τεχνητής νοημοσύνης.

via

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα