14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Microsoft μετονομάζει τον Edge σε iOS και Android σε AI Browser

1 min read
Edge ai ftr1 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ο Microsoft Edge έχει νέο όνομα στο iOS και Android – τώρα ονομάζεται “Microsoft Edge: AI browser”. Αυτή η αλλαγή στην ονομασία δεν γίνεται μόνο για λόγους μάρκετινγκ αλλά αντικατοπτρίζει την προσπάθεια της Microsoft να συμπεριλάβει την τεχνητή νοημοσύνη σε όλες τις υπηρεσίες της.

“Το Microsoft Edge, το πρόγραμμα περιήγησης με τεχνητή νοημοσύνη, έρχεται με το Copilot για να κάνει την περιήγησή σας καλύτερη. Με τη δύναμη του GPT-4, το Copilot σας επιτρέπει να κάνετε ερωτήσεις, να βελτιώνετε τις αναζητήσεις, να λαμβάνετε λεπτομερείς περιλήψεις, ακόμα και να δημιουργείτε εικόνες με το DALL-E 3. Ο Microsoft Edge είναι ένας πιο έξυπνος τρόπος για να περιηγείστε, να βρίσκετε, να δημιουργείτε και να κάνετε αγορές ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.”

Η καταχώριση εμφανίζει επίσης εικόνες που επιδεικνύουν τα αναφερόμενα χαρακτηριστικά AI σε δράση.

Ενώ ορισμένες από αυτές τις λειτουργίες υπάρχουν και σε άλλα προγράμματα περιήγησης, ο Edge τις περιλαμβάνει ως μέρος της βασικής του λειτουργίας. Στον Edge, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Copilot with Bing Chat πατώντας ένα κουμπί στο κάτω μέρος. Αυτή η λειτουργία μπορεί να εκτελέσει διάφορες εργασίες και να απαντήσει σε ερωτήσεις. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το GPT-4 αντί του GPT-3.5.

Είναι ο περιηγητής Edge ένας πραγματικός AI Browser;

Edge ai | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Υπήρξαν κάποιες διαφωνίες σχετικά με την αλλαγή του ονόματος του Edge στις λίστες της Microsoft. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι ο Edge δεν είναι πραγματικά ένα πρόγραμμα περιήγησης AI, δηλώνοντας ότι είναι απλώς ένα πρόγραμμα περιήγησης με χαρακτηριστικά AI. Εγώ έχω διαφορετική άποψη σχετικά με αυτό. Δεν περιορίζεται στο ότι τα χαρακτηριστικά AI είναι διαθέσιμα μόνο όταν ανοίγετε το Bing ή έναν συγκεκριμένο ιστότοπο. Με τον Edge, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ΤΝ με το πάτημα ενός κουμπιού και ορισμένες από αυτές τις λειτουργίες αλληλεπιδρούν με αυτό που εμφανίζεται στην οθόνη σας, όπως η παροχή περιλήψεων άρθρων.

Η Microsoft μετονόμασε πρόσφατα το Bing Chat σε Copilot και ενοποίησε όλες τις εκδοχές Copilots κάτω από ένα εμπορικό σήμα. Είναι σαφές ότι η δέσμευση του CEO της Microsoft, Satya Nadella, για την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης σε όλες τις υπηρεσίες της Microsoft συνεχίζει να αποτελεί πρωταρχικό σκοπό.

via

About The Author

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε ακομα