14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Microsoft αφαιρεί το beta από τον Edge

1 min read
9a51f edge logo 11 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Microsoft εν όψη της επίσημης πρεμιέρας του Edge στις 15 Ιανουαρίου ξεκίνησε να αφαιρεί την ένδειξη beta, επιβεβαιώνοντας ότι βρισκόμαστε στα τελικά στάδια ανάπτυξης της εφαρμογής.


Ο γερμανικός ιστότοπος WU αποκάλυψε ότι η Microsoft άρχισε την απομάκρυνση της ετικέτας beta για έναν αριθμό δοκιμαστικών εκδόσεων, πράγμα που σημαίνει ότι αυτές οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις του Microsoft Edge δεν αποτελούν πλέον μέρος του προγράμματος beta.

Η αλλαγή γίνεται σταδιακά στους χρήστες, καθώς η Microsoft θα ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα περιήγησης σε σταθερή έκδοση στις 15 Ιανουαρίου και στα συστήματα Windows 10 θα προωθηθεί μέσω του Windows Update.

https://technea.gr/2019/12/16/microsoft-edge-se-epipedo-prostasias-xrhsth/

Το Microsoft Edge θα κυκλοφορήσει στα Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 και macOS. Μια έκδοση Linux του προγράμματος περιήγησης είναι επίσης πιθανή, δεδομένου του κινητήρα Chromium, αλλά δεν υπάρχει ακόμα έκδοση για αυτή την πλατφόρμα.

Στα Windows 10, το νέο πρόγραμμα περιήγησης θα ρυθμιστεί ως προεπιλεγμένο, αντικαθιστώντας την υπάρχουσα έκδοση Edge. Η Microsoft δεν έχει αναφέρει ακόμη πότε θα καταργήσει εντελώς το παλιό Edge, και το πιθανότερο είναι καθώς αυτή η έκδοση θα εξακολουθήσει να είναι συνδυασμένη με το λειτουργικό σύστημα για λόγους συμβατότητας.

SecNews.gr

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα