14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Google pay: Νέα χαρακτηριστικά και προσθήκες από to Gmail

1 min read
GPay 180131 GooglePay Blog v2.7 sDqz5tq.max 1000x1000.jpg 0021 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Google Pay μπορεί τώρα να εισαγάγει αυτόματα loyalty cards, εισιτήρια και προσφορές από το λογαριασμό σας στο Gmail. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα, το οποίο εντοπίστηκε για πρώτη φορά από το 9to5Google, διαφημίζει ότι με τη χρήση του “Δεν θα λάβετε περισσότερες προσφορές, θα είναι απλώς ευκολότερη η χρήση τους”.

Σε μία δοκιμή αυτού του νέου χαρακτηριστικού, το Google Pay μπόρεσε να πετύχει μια εγγραφή – ένα αναγνωριστικό μέλους  για τακτικά δρομολόγια της United Airlines. Το 9to5Google αναφέρει ότι η υπηρεσία ήταν σε θέση να τραβήξει μέσω πολλαπλών κουπονιών και σημεία άφιξης και αναχώρησης.

Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε στο μενού ρυθμίσεων του Google Pay κάτω από το στοιχείο “Γενικά” και στη συνέχεια να πατήσετε την εναλλαγή “Εισαγωγές Gmail”.

Η νέα λειτουργικότητα, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο, είναι παρόμοια με αυτή που προσφέρει ήδη το Apple Wallet. Η εφαρμογή του iOS μπορεί να αποθηκεύσει κάρτες επιβίβασης, εισιτήρια και κάρτες πίστης, αλλά βασίζεται κυρίως στην δική σας προσθήκη καρτών και άλλων στοιχείων.

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

George S. Metallidis

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα