12 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

CES2024: Το AAWireless 2 θα προσθέσει ένα κουμπί για εναλλαγή χρηστών και CarPlay σε beta στον ασύρματο προσαρμογέα Android Auto

1 min read
aawireless 2 android auto adapter 11 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Μετά την παρουσίαση της ιδέας ενός ασύρματου προσαρμογέα Android Auto το 2020, η AAWireless παρουσιάζει τη συνέχεια στη CES 2024. Ο AAWireless 2 θα προσφέρει νέο σχεδιασμό καθώς και υποστήριξη CarPlay (σε beta) από το κουτί.

Ενώ υπάρχουν σήμερα στην αγορά αρκετοί ασύρματοι προσαρμογείς Android Auto, το AAWireless ήταν το πρώτο και παραμένει το πιο πλούσιο σε χαρακτηριστικά. Αλλά σε επίπεδο υλικού, υπάρχουν κάποιες συσκευές που διαθέτουν κάποια καλύτερα χαρακτηριστικά.

Η νέα συσκευή θα μοιράζεται την ίδια βασική λειτουργικότητα με την αρχική, αλλά με ορισμένες βασικές βελτιώσεις. Η πρώτη είναι το υλικό, το οποίο είναι πλέον σημαντικά μικρότερο. Είναι πλέον μια πιο λεπτή συσκευή, κάτι που είναι μάλλον καλό νέο για την τοποθέτησή της σε έναν στενό χώρο στο ταμπλό.

Ο ανανεωμένος σχεδιασμός είναι επίσης πολύ διαφορετικός. Η βασική εμφάνιση του πρώτου μοντέλου αντικαθίσταται από ένα κομψό νέο σχεδιασμό που διαθέτει φυσικό κουμπί και φωτεινή ένδειξη LED. Το νέο κουμπί, εξηγεί το AAWireless, εξυπηρετεί μια χούφτα λειτουργίες, όπως η είσοδος σε λειτουργία ζεύξης και, το πιο σημαντικό, η εναλλαγή μεταξύ συνδεδεμένων συσκευών. Θα εξακολουθείτε να συνδέετε το dongle στο αυτοκίνητό σας μέσω USB-C με ένα αφαιρούμενο καλώδιο.

Από την πλευρά του λογισμικού, ο στόχος εξακολουθεί να είναι απλά να επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέπουν μια ενσύρματη σύνδεση Android Auto σε ασύρματη, αλλά υπάρχει ένα νέο προνόμιο. Η AAWireless ξεκίνησε να δοκιμάζει το CarPlay σε beta έκδοση στη συσκευή πρώτης γενιάς το 2023, αλλά όχι σε όλους τους ιδιοκτήτες. Με το AAWireless 2, η υποστήριξη CarPlay θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους αγοραστές, αν και ακόμα σε beta κατά την έναρξη, η οποία απαιτεί χειροκίνητη ενεργοποίηση της λειτουργίας στην εφαρμογή AAWireless.

Το AAWireless 2 θα κάνει το ντεμπούτο του “κάποια στιγμή” το 2ο ή 3ο τρίμηνο του 2024, αλλά προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί συγκεκριμένες ημερομηνίες. Η τιμολόγηση επίσης δεν έχει αποκαλυφθεί, αν και δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι θα απέχει πολύ από τα 69,99 δολάρια του υπάρχοντος μοντέλου. Το αρχικό AAWireless παραμένει προς πώληση από τον ιστότοπο της εταιρείας και το Amazon, και η εταιρεία αναφέρει ότι θα συνεχίσει να λαμβάνει “τακτικές” ενημερώσεις firmware ακόμη και μετά τη διάθεση της συνέχειας.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να εγγραφούν για ενημερώσεις απευθείας από το AAWireless (ή μείνετε συντονισμένοι στο 9to5Google για τη συνεχή κάλυψη).

aawireless 2 android auto adapter 2 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
aawireless 2 android auto adapter 31 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
aawireless 2 android auto adapter 41 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

via

About The Author

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε ακομα