14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Samsung και το Netflix ζωντανεύουν το Squid Game στο Λος Άντζελες

1 min read
Samsung x Netflix Squid Game dl1 scaled1 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Samsung Electronics συνεργάστηκε με το Netflix για να ζωντανέψει μια καθηλωτική εμπειρία αναδυόμενου παιχνιδιού Squid Game στο Λος Άντζελες και σύντομα σε περισσότερες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Η εμπειρία «Squid Game: The Trials» στο Λος Άντζελες είναι πλέον ανοιχτή στους επισκέπτες και τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο στο Netflix.com ή στο Ticketmaster.

Η ζωντανή εμπειρία εμπνευσμένη από τις επιτυχημένες σειρές του Netflix Squid Game και Squid Game: The Challenge επιτρέπει στους επισκέπτες να διαγωνίζονται σε παιχνίδια που εμπνέονται από τις εκπομπές. Και όπως θα περίμενε κανείς, οι τεχνολογίες της Samsung επιτρέπουν πολλές από αυτές τις εμπειρίες.

Οι τηλεοράσεις Samsung και τα τηλέφωνα Galaxy κάνουν το Squid Game «πραγματικό»

The Squid Game: Ο χώρος Trials στο Λος Άντζελες τροφοδοτείται από διάφορες τεχνολογίες αιχμής της Samsung, όπως τηλεοράσεις Neo QLED 4K και 8K, The Frame και φορητές συσκευές Galaxy.

Στην είσοδο, μια τηλεόραση Neo QLED 8K καλωσορίζει τους επισκέπτες με το τρέιλερ του Squid Game: The Challenge, που αναβαθμίζεται από τον Neural Quantum Processor 8K σε πραγματικό χρόνο.

Επιπλέον, άλλες Neo QLED 8K και 4K, μαζί με τηλεοράσεις The Frame, τοποθετούνται στρατηγικά σε χώρους παιχνιδιού για να βελτιώσουν την εμπειρία.

Samsung x Netflix Squid Game dl31 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Οι επισκέπτες μπορούν να παίξουν Red Light, Green Light, κατά τη διάρκεια των οποίων το Galaxy S23 Ultra θα απαθανατίσει σημαντικές στιγμές με φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και βίντεο Hyperlapse. Οι παίκτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το S Pen για να συμμετάσχουν στο Digital Dalgona Challenge.

Οι επισκέπτες θα λάβουν αυτές τις φωτογραφίες αμέσως μέσω Quick Share ή email. Υπάρχει επίσης μια αίθουσα VIP, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθούν τις συνεχείς προκλήσεις σε μια τηλεόραση The Frame lifestyle 85 ιντσών.

Samsung x Netflix Squid Game dl4 scaled1 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Samsung λέει ότι τα εισιτήρια για την εμπειρία του Netflix Squid Game στο Λος Άντζελες είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα μέχρι το νέο έτος.

Αυτά σας τα λέμε, μήπως τυχόν και θέλατε να ξέρετε για το τι κάνει η Samsung, αν και πάλι δεν σας ενδιαφέρει τότε μπορείτε να μας αφήσετε ένα σχόλιο.

via

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα