14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αγαπημένη σειρά των Ελλήνων στο Netflix

1 min read
netflix logo | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Και ο νικητής για την Ελλάδα είναι το Stranger Things


Παρακάτω η πρώτη δεκάδα την πιο αγαπημένη σειρά των Ελλήνων στο Netflix

NETFLIX 20201 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

  1. Stranger Things με 58%
  2. La Casa de Papel με 8%
  3. The Witcher με 7%
  4. Peaky Blinders με 5 %
  5. Lucifer με 5%
  6. You με 4%
  7. Darkμε 4%
  8. Elite 3%
  9. Breaking Bad 3%
  10. Friends στο 3%

Αναφορικά με την πρώτη δεκάδα, μετά το Stranger Things έρχονται στη 2η θέση το La Casa de Papel με 8%, The Witcher με 7%, Peaky Blinders και Lucifer στο 5%, You και Dark στο 4%, Elite, Breaking Bad και Friends στο 3%.

Πάνω από 100 τίτλοι εμφανίστηκαν ως αγαπημένοι, γεγονός που δείχνει το υψηλό επίπεδο των σειρών στο Netflix!

Εκτός Netflix, τα πρωτεία πάνε στο Game of Thrones με 15%, ενώ αρκετά πιο πίσω ήρθαν το Supernatural 5% και Grey’s Anatomy 4%.

Όσον αφορά το μέσο στο οποίο παρακολουθούν Netflix οι συμμετέχοντες στην έρευνα, η τηλεόραση παραμένει 1η με 44%, στη 2η θέση έρχονται υπολογιστές και laptop με 26%, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το κινητό με 22%.

Σημαντικό μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι μόνο το 20% των συμμετεχόντων βλέπει «ξεροσφύρι» Netflix, ενώ οι υπόλοιποι καταναλώνουν είτε φαγητά ή ποτά κατά τη διάρκεια των αγαπημένων τους σειρών.

Στο μεταξύ, εντύπωση προκαλούν τα στοιχεία ότι 43% δε γνωρίζει τι είναι τα Film Offices που θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα, ενώ 92% από όσους τα γνωρίζουν θεωρεί πως θα βοηθήσουν στο να έρθουν μεγάλες παραγωγές στη χώρα μας.

Τέλος, στην περίπτωση που υπάρχει κάποια παραγωγή του Netflix στην Ελλάδα, το 18% των συμμετεχόντων σημείωσε ότι θέλει να είναι παραγωγή μυστηρίου. 16% θέλει η παραγωγή να έχει θέμα ιστορικό, 13% κοινωνικό, 12% αστυνομικό και 9% περιπέτεια.

Το ερωτηματολόγιο, τη συλλογή, την ανάλυση και την παρουσίαση δεδομένων ανέλαβε η ierax analytix.

Τα 3.660 ερωτηματολόγια συμπληρώθηκαν διαδικτυακά από τις 09 μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2020. Στην έρευνα συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες άνω των 17 ετών, κάτοικοι Ελλάδος.

ierax.gr

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα