14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Netflix: Η πλατφόρμα προσπαθεί να καταπολεμήσει αυτούς που μοιράζονται κωδικούς

1 min read
| Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Netflix προσπαθεί να αντιμετωπίσει το μοίρασμα κωδικών από τους συνδρομητές του.


Το Netflix είναι μία streaming πλατφόρμα που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και στης τηλεοπτικές μας συνήθειες. Και, σχεδόν, όλοι μοιραζόμαστε τους κωδικούς με φίλους, συγγενείς και συντρόφους. Όμως, η εταιρεία θέλει αυτό να το αλλάξει!

Οι άνθρωποι που έχουν συνδρομή στη γνωστή πλατφόρμα, συχνά μοιράζονται τους κωδικούς τους με γνωστούς, φίλους κλπ για να μοιραστούν και το ποσό συνδρομής στην υπηρεσία. Την τακτική αυτή, όμως, η πλατφόρμα ετοιμάζεται να την σταματήσει.

Ο chief product officer, Greg Peters, σε συνέντευξη που παραχώρησε, τόνισε τα εξής

«Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση και θα δούμε με ποιους φιλικούς τρόπους μπορούμε να πιέσουμε τις καταστάσεις στα άκρα, προκειμένου να σταματήσει.»

Η δήλωση αυτή έρχεται λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη πως η εταιρία τεχνολογίας, Synamedia έφτιαξε ένα σύστημα που θα εντοπίζει το μοίρασμα κωδικών. Κατά την παρουσίαση του συστήματος αυτούς είχε ειπωθεί από αντιπροσώπους του Netflix ότι «το συγκεκριμένο πρόβλημα κοστίζει πολλά για να το αγνοήσουμε».

Πηγή: neolaia.gr

Δείτε επίσης

https://technea.gr/2019/01/23/%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%bf%ce%af%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%bc%cf%8e%ce%bd-%ce%b5%cf%80/

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα