12 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Alpha Bank: Εύκολες και ασφαλείς πληρωμές με το Apple Pay

1 min read
ApplePay | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

To Apple Pay, ο πλέον εύκολος και ασφαλής τρόπος πληρωμών, είναι διαθέσιμο για τους

Πελάτες της Alpha Bank με κάρτες Visa και Mastercard.

Με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές να έχουν αυξηθεί σημαντικά, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη για μέγιστη ασφάλεια, η Alpha Bank είναι η πρώτη ελληνική τράπεζα που παρέχει στους κατόχους καρτών Visa και Mastercard την υπηρεσία Apple Pay, διασφαλίζοντας ακόμη μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια στις πληρωμές. Με το Apple Pay, οι πληρωμές σε καταστήματα, εφαρμογές και ιστοσελίδες πραγματοποιούνται γρήγορα και άνετα, μέσω iPhone, Apple Watch, iPad και Mac.

Η ασφάλεια και η προστασία βρίσκονται στο επίκεντρο του Apple Pay. Όταν ο Πελάτης χρησιμοποιεί το Apple Pay με την πιστωτική, τη χρεωστική ή την προπληρωμένη κάρτα Visa ή Mastercard της Alpha Bank, τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται στη συσκευή ούτε στους server της Apple. Αντίθετα, δημιουργείται ένας μοναδικός αριθμός λογαριασμού (Device Account Number), ο οποίος κρυπτογραφείται και αποθηκεύεται σε ασφαλή περιοχή (Secure Element) της συσκευής. Η κάθε συναλλαγή εγκρίνεται με έναν δυναμικό κωδικό ασφαλείας μίας χρήσης.

Το Apple Pay είναι εύκολο στην εγκατάσταση, ενώ οι χρήστες συνεχίζουν να απολαμβάνουν όλα τα οφέλη και τα προνόμια που προσφέρουν οι πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa και Mastercard της Alpha Bank.

Επιπλέον, για τις αγορές με το Apple Pay δεν χρειάζεται να συμπληρώνουν ή να πληκτρολογούν τα στοιχεία της κάρτας ή τις πληροφορίες αποστολής και χρέωσης. Η κάθε πληρωμή επαληθεύεται μέσω Face ID ή Touch ID ή ακόμα και με τον κωδικό της συσκευής του χρήστη.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Apple Pay είναι διαθέσιμες στη ν ιστοσελίδα της AlphaBank.

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα