14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Microsoft: Σταματάνε οι εφαρμογές MSN News και Weather από το Microsoft Store

1 min read
D5kRRbFWwAIyYtK11 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αναφέραμε πριν από 2 εβδομάδες ότι η Microsoft σταματάει τις ενημερώσεις εφαρμογών για τα Windows 8 μέσω του Microsoft Store.

Αυτό το λειτουργικό σύστημα θα σταματήσει να λαμβάνει ενημερώσεις εφαρμογών την 1η Ιουλίου 2019, αντί για την 1η Ιουλίου 2023.

Φαίνεται όμως ότι η αλλαγή θα επηρεάσει και άλλες εφαρμογές των Windows 8.1.

Συγκεκριμένα, η Microsoft έχει αρχίσει να προειδοποιεί τους χρήστες των Windows 8.1 ότι οι εφαρμογές MSN θα τερματιστούν στις 3 Ιουνίου 2019.

Το μήνυμα (μεταφρασμένο), το οποίο μπορεί να δείτε παρακάτω (από το Twitter User Brawl) αναφέρει:

Σημαντική σημείωση

Η εφαρμογή MSN News θα τερματιστεί τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019. Η εφαρμογή μπορεί μετά την ημερομηνία αυτή να μην είναι πλέον λειτουργική. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την εφαρμογή όλο αυτόν τον καιρό και για το χρόνο σας.

Και οι εφαρμογές MSN News και Weather εμφανίζουν ειδοποιήσεις.

Τα Windows 8 βγήκαν από την mainstream υποστήριξη στις 9 Ιανουαρίου 2018 και θα εγκαταλείψουν την Εκτεταμένη Υποστήριξη στις 10 Ιανουαρίου 2023.

Το συγκεκριμένο όμως λειτουργικό χρησιμοποιείται σε περισσότερο από το 4% των desktop χρηστών (περίπου 60 εκατομμύρια άνθρωποι), οι οποίοι ελπίζουμε ότι θα κάνουν το γεναίο βήμα και θα μετακινηθούν σε ένα πλέον υποστηριζόμενο λειτουργικό σύστημα.

mspu

Technode.gr – Νέα τεχνολογίας

George S. Metallidis

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα