12 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

CES2024: Οι τηλεοράσεις LG θα έχουν ενσωματωμένο Chromecast και υποστήριξη Google Home

1 min read
lg chromecast ces 20241 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η λειτουργία Chromecast έρχεται φέτος στις έξυπνες τηλεοράσεις της LG, τόσο στο σπίτι όσο και σε ξενοδοχεία και χώρους υγειονομικής περίθαλψης, μαζί με την υποστήριξη του Google Home.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου CES2024 σήμερα το πρωί, η LG ανακοίνωσε τη νέα σειρά τηλεοράσεων για το 2024 και ανακοίνωσε επίσης ότι οι τηλεοράσεις LG του 2024 θα έχουν πλέον ενσωματωμένο το Chromecast.

Οι τηλεοράσεις της LG είναι από τις πιο δημοφιλείς στον κόσμο, αλλά η πλατφόρμα webOS δεν υποστηρίζει το Chromecast μέχρι σήμερα. Αντίθετα, οι χρήστες έπρεπε να βασίζονται στο Miracast για να αντικατοπτρίζουν τις οθόνες τους ή να εκπέμπουν περιεχόμενο, το οποίο σίγουρα δεν είναι τόσο απρόσκοπτο.

Τώρα οι τηλεοράσεις της LG θα υποστηρίζουν επίσης το Chromecast. Ο Erik Kay της Google, αντιπρόεδρος του τμήματος εμπειριών πολλαπλών συσκευών, δήλωσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της LG:

Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι οι τηλεοράσεις LG του 2024 θα έχουν πλέον ενσωματωμένο το Chromecast.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες της τηλεόρασης LG θα μπορούν να ξεκινούν ένα βίντεο στο τηλέφωνό τους ή στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome και με ένα απλό πάτημα του εικονιδίου Cast θα μπορούν να αρχίσουν να το παρακολουθούν στην καλύτερη οθόνη του σπιτιού τους.

Αργότερα φέτος θα επεκτείνουμε το Chromecast στις υπηρεσίες LG Hospitality και Healthcare, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε απρόσκοπτα τις αγαπημένες σας εφαρμογές streaming στην τηλεόραση LG στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να θυμάστε να αποσυνδεθείτε όταν τελειώσετε.

Τίποτα δεν αναφέρθηκε στη σκηνή σχετικά με το πότε και με το αν θα έρθει αυτή η λειτουργία στα παλαιότερα μοντέλα της LG.

Η Google αποκάλυψε επίσης ότι οι τηλεοράσεις LG θα μπορούν σύντομα να λειτουργούν ως κόμβοι για τα προϊόντα Matter και ότι οι τηλεοράσεις LG θα μπορούν να ελέγχουν προϊόντα από την εφαρμογή Google Home απευθείας από την ίδια την τηλεόραση.

Οι τηλεοράσεις της LG θα λειτουργούν ως κόμβοι για το Google Home, όπου μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε και να ελέγξετε οποιαδήποτε συσκευή Matter. Θα μπορείτε να βλέπετε, να ελέγχετε και να διαχειρίζεστε τόσο τις συσκευές LG όσο και τις συσκευές Google Home απευθείας από την τηλεόραση ή την εφαρμογή ThinQ. Αυτές οι λειτουργίες θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στη χρονιά.

via

About The Author

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε ακομα