12 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

ASUS ROG Phone 8 Pro: Απελευθερώνοντας το μέλλον του Mobile Gaming

1 min read

Το επερχόμενο ROG Phone 8 Pro της ASUS θα είναι σίγουρα ένα από τα κορυφαία smartphones που θα τροφοδοτείται και αυτό από τον Snapdragon 8 Gen 3 και αναμένεται να κυκλοφορήσει λίαν συντόμως. Η ASUS, η πρωτοπόρος των τηλεφώνων παιχνιδιών, έχει αρχίσει να επιδεικνύει τις δυνατότητες της ναυαρχίδας της με τις βαθμολογίες πολλαπλών πυρήνων Geekbench 6, που φαίνεται να ξεπερνούν το benchmark που έχει θέσει ο A17 Pro της Apple στα iPhone 15 Pro και Pro Max.

Το Asus ROG Phone 8 Pro αγγίζει την απόδοση παιχνιδιών του Apple A17 Pro

ROG Phone 8 Geekbench 6 multi core teaser 819x1456 1 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η δοκιμή αποκαλύπτει μια αξιοσημείωτη βαθμολογία πολλαπλών πυρήνων 7.422 για το ROG Phone 8 Pro. Ξεπερνώντας όλα τα δημοσίως διαθέσιμα benchmarks A17 Pro. Ωστόσο, η ASUS παραλείπει επιδεικτικά τη βαθμολογία ενός πυρήνα, αναγνωρίζοντας την ιστορική κυριαρχία της Apple σε αυτή την κατηγορία. Η διάταξη των 8 πυρήνων της CPU του Snapdragon 8 Gen 3 έναντι της διάταξης των 6 πυρήνων του A17 Pro πιθανότατα συμβάλλει στο πλεονέκτημα πολλαπλών πυρήνων του ROG Phone στα χαρτιά. Επιπλέον, ως αποκλειστικό τηλέφωνο για παιχνίδια, το ROG Phone αναμένεται να διαθέτει ένα ισχυρό σύστημα ψύξης. Ενδεχομένως να του επιτρέπει να διατηρεί υψηλές επιδόσεις σε απαιτητικούς φόρτους εργασίας.

Παρά τους εντυπωσιακούς αριθμούς, κρατήστε και μικρό καλάθι, γιατί η συγκριτική αξιολόγηση πραγματοποιείται συχνά σε ελεγχόμενα περιβάλλοντα που ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν την πραγματική χρήση. Ανεξάρτητες αξιολογήσεις και δοκιμές από χρήστες θα είναι ζωτικής σημασίας για να διαπιστωθεί αν το ROG Phone 8 Pro παρέχει σταθερή απόδοση στην καθημερινή χρήση και σε απαιτητικά παιχνίδια.

Το θερμικό throttling ήταν ένα καταγεγραμμένο πρόβλημα για τον A17 Pro, ιδιαίτερα σε παιχνίδια με έντονη γραφική απόδοση όπως το Genshin Impact. Η υποτιθέμενη εστίαση της Apple στη λεπτότητα φαίνεται να έχει αποβεί εις βάρος της θερμικής διαχείρισης. Αντίθετα, η εστίαση της ASUS στο gaming υποδηλώνει μια πιο ισχυρή λύση ψύξης για το ROG Phone. Πιθανώς εξηγώντας την ανώτερη απόδοση πολλαπλών πυρήνων. Πρόσφατες αναφορές για τεχνητά διογκωμένες βαθμολογίες A17 Pro υπογραμμίζουν περαιτέρω την ανάγκη για προσεκτική ερμηνεία.

Ενώ το teaser της ASUS δίνει μια ελπιδοφόρα εικόνα, τα οριστικά συμπεράσματα απαιτούν δοκιμές στον πραγματικό κόσμο. Η πραγματική σύγκριση των επιδόσεων μεταξύ του ROG 8 Pro και του A17 Pro έγκειται σε πρακτικά benchmarks και στην εμπειρία του χρήστη με απαιτητικές εφαρμογές. Μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω ενημερώσεις καθώς και οι δύο συσκευές προετοιμάζονται για το ντεμπούτο τους στην αγορά.

Χαρακτηριστικά και δυνατότητες του ASUS ROG Phone 8 Pro

rog 7 pro | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ακολουθούν ορισμένα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει:

  • Εξαιρετικά ομαλή οθόνη: Μια οθόνη AMOLED 6,78 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 165Hz προσφέρει ομαλή απεικόνιση. Εξασφαλίζοντας ότι κάθε αντίδραση σύσπασης και έκρηξη με pixel καταγράφεται με ευκρίνεια ξυραφιού.
  • Κουμπιά AirTrigger: Αυτά τα κουμπιά ενεργοποίησης στις άκρες του τηλεφώνου παρέχουν έλεγχο που μοιάζει με κονσόλα, δίνοντάς σας πλεονέκτημα σε ανταγωνιστικά παιχνίδια.
  • Βελτιωμένος ήχος: Τα διπλά μπροστινά ηχεία και η υποστήριξη ήχου υψηλής ανάλυσης σας βυθίζουν στο ηχητικό τοπίο του παιχνιδιού, σας βάζουν στην καρδιά της δράσης.
  • Αξεσουάρ ROG Phone: Η ASUS προσφέρει ένα τεράστιο οικοσύστημα αξεσουάρ ROG Phone. Συμπεριλαμβάνονται εξωτερικοί ανεμιστήρες ψύξης, χειριστήρια gamepad και σταθμός σύνδεσης για μια εμπειρία παιχνιδιού που μοιάζει με επιτραπέζια.

Πέρα από την ωμή ιπποδύναμη, το ROG Phone 8 Pro διαθέτει χαρακτηριστικά που απευθύνονται σε σοβαρούς παίκτες. Η εστίασή του στις συνεχείς επιδόσεις, τα ευέλικτα χειριστήρια και ο καθηλωτικός ήχος δημιουργούν μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να φτάσετε τις ικανότητές σας στα όρια. Αν και οι δοκιμές στον πραγματικό κόσμο θα είναι ο απόλυτος κριτής, το οπλοστάσιο των χαρακτηριστικών του ROG 8 Pro που επικεντρώνονται στο παιχνίδι το καθιστά ισχυρό διεκδικητή του τίτλου του βασιλιά του λόφου των smartphone για παιχνίδια.

Θυμηθείτε, η επίσημη έναρξη είναι προ των πυλών. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν για περισσότερες λεπτομέρειες και εμπεριστατωμένες κριτικές που θα αποκαλύψουν τις πραγματικές δυνατότητες του ROG 8 Pro απέναντι στην πρόκληση του A17 Pro.

via

About The Author

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε ακομα