14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια για το 2023

1 min read
Fall guys | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Genshin Impact

Genshin Impact Genshin Impact

Ο κόσμος του Genshin Impact είναι πλούσιος και ποικίλος. Είναι επίσης ένα πολύ καλό παιχνίδι και δωρεάν επίσης που έχει ένα τεράστιο κοινό στα smartphones.

Όταν ήταν ένα νέο σχετικά παιχνίδι, πολλοί από εμάς υποθέταμε ότι το Genshin Impact ήταν ένα όχι και τόσο καλό αντίγραφο του Zelda: Breath of the Wild με εντυπωσιακά γραφικά anime. Όμως στην πορεία αποδείχθηκε πολύ διαφορετικό αφού το action RPG της Nintendo, με πάνω από 50 χαρακτήρες, σίγουρα σας καθηλώνει. Ο κόσμος π[ου διαδραματίζεται το παιχνίδι είναι πολύ εντυπωσιακός και ποικίλος, ενώ οι μάχες με τους εχθρούς αποτελούν σημαντικό μέρος του παιχνιδιού.

Μεγάλη ικανοποίηση δίνει και η ποικιλομοφία σε χαρακτήρες και η δημιουργία μιας συλλογής από λάφυρα. Ενώ υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα μικροσυναλλαγών που έχει ενσωματωθεί στο παιχνίδι, μεγάλο μέρος του παιχνιδιού μπορεί να παιχτεί (και απολαυστικό) χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε δεκάρα. Είπαμε ότι είναι πανέμορφο;

Overwatch 2

Overwatch 2 Overwatch 2

Παρόλο που η Blizzard έχει βελτιώσει το gameplay για τους νέους παίκτες αυτή τη φορά, το Overwatch 2 εξακολουθεί να θέλει αρκετό διάβασμα θα λέγαμε

Το Overwatch 2 έχει έναν απατηλά απλό στόχο — σταθείτε πάνω ή κοντά σε έναν στόχο και κρατήστε την άλλη ομάδα μακριά αρκετά για να κερδίσετε. Είναι πολύ πιο περίπλοκο στην πράξη. Για τους πιο αρχάριους, οι αγώνες μπορεί να φαίνονται σαν ένα τρελό και μπερδεμένο μέρος.

Είναι πολύ πιο περίπλοκο στην πράξη. Η Blizzard μείωσε τον αριθμό των παικτών σε κάθε ομάδα από έξι σε πέντε. Αυτό, μαζί με τις γενικές αλλαγές χαρακτήρων, έχει κάνει το παιχνίδι πιο γρήγορο και πιο ευχάριστο από το αρχικό Overwatch . Δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στον ατομικό αντίκτυπο, αλλά θα πρέπει να δουλέψετε καλά με τους συμπαίκτες σας για να εξασφαλίσετε μια νίκη.

Τώρα με ένα καστ με περισσότερους από 30 ήρωες, ο καθένας με ξεχωριστές ικανότητες και στυλ παιχνιδιού, σίγουρα θα βρείτε μερικούς χαρακτήρες του Overwatch 2 με τους οποίους μπορείτε να συνδεθείτε. Υπάρχουν πολλά υπέροχα (αν και συχνά αρκετά ακριβά) νέα skins για να τα εξοπλίσετε.

Fortnite Battle Royale

Fortnite Battle Royale Fortnite

Το Fortnite είναι κοινωνικός χώρος όσο και παιχνίδι. Τυχαίνει επίσης να είναι ένα υπέροχο βιντεοπαιχνίδι με ξεκάθαρο δρόμο προς τη νίκη.

Πού αλλού μπορείτε να δείτε τον Spider-Man να κοροϊδεύει τον John Cena “You Can’t See Me” δίπλα στον Indiana Jones να χορεύει με ένα τραγούδι της Dua Lipa ή την Ariana Grande να κάνει παρέα με τον Goku ενώ συναντάτε φίλους σε φωνητική συνομιλία; Προσγειωθείτε στο νησί, πάρτε μερικά όπλα και εξοπλισμό και προσπαθήστε να είστε ο τελευταίος παίκτης ή ομάδα που θα μείνει ζωντανή!

Η Epic έκανε το Fortnite πολύ πιο προσιτό φέτος, αφού εισήγαγε μια νέα λειτουργία τη Zero Build, η οποία εμποδίζει τους παίκτες να δημιουργήσουν καταφύγια θα λέγαμε για προστασία. Έτσι έχετε άφθονο χώρο για κυνήγι και λιώσιμο!

Fall Guys

Φθινόπωρο παιδιά

Το Fall Guys είναι μια διαφορετική γεύση του battle royale. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα platformer στο πνεύμα του MXC ή του Takeshi’s Castle, στο οποίο μόνο ένας συγκεκριμένος αριθμός παικτών θα προκριθεί από κάθε γύρο γεμάτο εμπόδια.

Είναι επίσης ίσως το πιο ανόητο και καθαρά απολαυστικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να κερδίσεις για να περάσεις καλά. Είναι δύσκολο να αισθάνεσαι θυμωμένος, ακόμα κι όταν ένας άλλος παίκτης σε σπρώχνει από μια προεξοχή για να σε νοκ-άουτ. Σπάνια αισθάνεσαι κακότροπος ακόμα και όταν κάποιος άλλος παίκτης τα βάζει μαζί σου.

Με τον προγραμματιστή Mediatonic να προσθέτει αρκετά συχνά περισσότερα επίπεδα και χαριτωμένα καλλυντικά, το παιχνίδι σπάνια φαίνεται μπαγιάτικο. Κάθε φορά που επιστρέφετε στο Fall Guys μετά από ένα διάλειμμα, πιθανότατα θα συναντήσετε έναν νέο τύπο κρεβατιού.

Apex Legends

Apex Legends EA

Το Apex είναι ένας deathmatch 60 παικτών με ομάδες που αποτελούνται από τρία άτομα η καθεμία. Ο στόχος είναι η ομάδα σας να είναι η τελευταία που θα στέκεται στο Kings Canyon, όπου θα πρέπει να λεηλατήσετε και να παλέψετε για την επιβίωση.

Από το στούντιο που σας έφερε το Titanfall , το Apex είναι ένα deathmatch 60 παικτών με ομάδες που αποτελούνται από τρία άτομα η καθεμία. Ο στόχος είναι η ομάδα σας να είναι η τελευταία που θα στέκεται στο Kings Canyon, όπου θα πρέπει να λεηλατήσετε και να παλέψετε για να επιβιώσετε χρησιμοποιώντας χαρακτήρες όπως ο Octane, ένας εθισμένος στην αδρεναλίνη του οποίου η απόλυτη κίνηση είναι να αναπτύξει ένα άλμα που σας εκτοξεύει στο αέρα για κρυφές επιθέσεις.

Μπορείτε να το κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε τους περισσότερους χαρακτήρες του Apex χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα. Τούτου λεχθέντος, θα πρέπει να πληρώσετε κάποια μετρητά για πρόσβαση σε συγκεκριμένο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων των όπλων και νέων χαρακτήρων όπως ο Wattson . Αν δεν σας αρέσει η καρτουνίστικη πτυχή του Fortnite και αν είστε λάτρης του γεμάτου δράσης παιχνιδιού Titanfall , δεν γίνεται πολύ καλύτερο από το Apex .

Dota 2

Dota 2

Το Dota 2 έχει μια από τις πιο απότομες καμπύλες εκμάθησης οποιουδήποτε παιχνιδιού. Μόνο αφού βυθιστείτε εκατοντάδες εκατοντάδες ώρες σε αυτό, μπορείτε να αρχίσετε να κατανοείτε τη βαθιά μηχανική του παιχνιδιού, τους 100+ μοναδικούς χαρακτήρες και τις στρατηγικές της ομάδας.

Το Dota 2 έχει μια από τις πιο απότομες καμπύλες εκμάθησης οποιουδήποτε παιχνιδιού. Μόνο αφού βυθιστείτε εκατοντάδες εκατοντάδες ώρες στο MOBA πέντε εναντίον πέντε, μπορείτε ακόμη και να αρχίσετε να κατανοείτε τη βαθιά μηχανική του παιχνιδιού, τους 100+ μοναδικούς χαρακτήρες και τις στρατηγικές της ομάδας. Αλλά το γεγονός ότι το Dota 2 είναι τόσο προκλητικό κάνει αυτά τα μεγάλα παιχνίδια και τις σκληρές νίκες ακόμα πιο ικανοποιητικές. Το ανώτατο όριο δεξιοτήτων σημαίνει ότι υπάρχει πάντα κάτι να μάθεις και αν τελικά φτάσεις στην κατηγορία των επαγγελματιών, μια νίκη τουρνουά μπορεί να σε μετατρέψει σε εκατομμυριούχο μιας νύχτας.

Pokémon Go

Pokemon Go Pokemon Go

Αυτό το παιχνίδι δεν είναι τέλειο, αλλά τα βασικά στοιχεία – το περπάτημα έξω, η περιστροφή πινακίδων Pokéstop και η σύλληψη πλασμάτων – το κάνουν μια πραγματικά μοναδική και ευεργετική για την υγεία εμπειρία για τους οπαδούς των Pokemon.

Όταν το Pokémon Go κυκλοφόρησε το 2016, υπήρξαν ορισμένες προφανείς παραλείψεις, όπως οι συναλλαγές και οι μάχες εκπαιδευτών παίκτη εναντίον παίκτη. Τώρα, σχεδόν κάθε πρόβλημα και χαρακτηριστικό που λείπει έχει αντιμετωπιστεί. Το παιχνίδι δεν είναι τέλειο, αλλά τα θεμελιώδη στοιχεία – το περπάτημα έξω, η περιστροφή πινακίδων Pokéstop και η σύλληψη πλασμάτων – το κάνουν μια πραγματικά μοναδική και ευεργετική για την υγεία εμπειρία για τους οπαδούς των Pokemon. Οι καθημερινές «ερευνητικές» αποστολές και τα χρονομετρημένα γεγονότα, που ενισχύουν την εμφάνιση ορισμένων τεράτων, είναι μια εξαιρετική δικαιολογία για να συνδεθείτε καθημερινά. Η Niantic συνεχίζει επίσης να επεκτείνει το Pokédex, έτσι ώστε η συλλογή σας να μην έχει τελειώσει ποτέ.

Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone Call of Duty

Αυτό το free-to-play battle royale έχει επιμείνει μέσω πολλών επαναλήψεων του franchise Call of Duty, με νέους χάρτες, τρόπους παιχνιδιού και όπλα που βοηθούν να ωθήσει τη βάση των παικτών πάνω από τα 100 εκατομμύρια.

Για χρόνια, το Fortnite ήταν το battle royale της επιλογής για νεότερους παίκτες, μέχρι που εμφανίστηκε το Call of Duty: Warzone . Ενισχύοντας το ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το free-to-play battle royale έχει επιμείνει μέσω πολλών επαναλήψεων του franchise Call of Duty, με νέους χάρτες, τρόπους παιχνιδιού και όπλα που βοηθούν να ωθήσει τη βάση των παικτών πάνω από τα 100 εκατομμύρια. Το βασικό παιχνίδι απαιτεί από εσάς είτε να μπείτε μόνοι σας είτε ως μέλος μιας ομάδας και να το κάνετε με έως και 149 άλλους παίκτες, τρέχοντας ανάμεσα σε διαφορετικά σημεία ενδιαφέροντος για να αναζητήσετε όπλα, αντικείμενα τακτικής και οχήματα. Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, ένας τοίχος από αέριο θα σας αναγκάσει σε όλο και πιο στενές περιοχές.

Το Warzone προσφέρει μερικές φρέσκες ιδέες για την παραδοσιακή φόρμουλα του battle royale. Για παράδειγμα, εάν πεθάνετε, θα σταλθείτε στο «Γκουλάγκ» για να πολεμήσετε με άλλους παίκτες που έχουν απορριφθεί για μια μοναδική ευκαιρία να επανατοποθετήσετε ξανά στο παιχνίδι. Σε περίπτωση που χάσετε, οι συμπαίκτες μπορούν ακόμα να «αγοράσουν» την επιστροφή σας, αλλά απαιτεί από αυτούς να κερδίσουν πρώτα αρκετά χρήματα εντός του παιχνιδιού για να το αντέξουν οικονομικά. Μετά την κυκλοφορία του Modern Warfare 2, το Warzone αναθεωρήθηκε. Απέκτησε έναν νέο χάρτη, το Al Mazrah, που είναι η μεγαλύτερη playzone στην ιστορία του παιχνιδιού. Τα Loadouts – ένα σύστημα που επέτρεπε στους παίκτες να προσαρμόσουν ένα Κύριο και Δευτερεύον όπλο, τα Tacticals, Lethals και τρία Perks πριν από το παιχνίδι – έχουν επίσης αλλάξει. 

[via]

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα