13 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Huawei Mate Xs: Το αναδιπλούμενο smartphone της Huawei ήρθε στην Ελλάδα!

1 min read
Tahiti C product images unflold01 11111 800x3921 1 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Στα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, η Huawei πρωτοπορεί και το αναδιπλούμενο HUAWEI Mate Xs είναι μια ζωντανή απόδειξη αφού τόσο εμφανισιακά όσο και λειτουργικά είναι τόσο προηγμένο που θυμίζει συσκευή από το μέλλον!

Έχοντας στον πυρήνα του το πανίσχυρο SoC Kirin 990 5G και με κατασκευή που του επιτρέπει μέγιστη αναδίπλωση, το Huawei Mate Xs είναι μια συσκευή κορυφαίων επιδόσεων, συνδυάζοντας την λειτουργικότητα ενός smartphone με την εμπειρία χρήσης ενός tablet.

Ξεδιπλώστε αμέτρητες δυνατότητες

Το HUAWEI Mate Xs προσφέρει πραγματική εμπειρία FullView, καθώς διαθέτει 8-ιντση οθόνη που με ειδικό μηχανισμό μπορεί να αναδιπλωθεί. Ο σχεδιασμός του (Falcon Wing design) θυμίζει πραγματικά άνοιγμα φτερών και ο μηχανισμός αναδίπλωσης διαθέτει πάνω από 100 ειδικούς συνδέσμους οι οποίοι συνεργάζονται τέλεια μεταξύ τους, με αποτέλεσμα την απρόσκοπτη εμπειρία του χρήστη όταν περνάει από τη μία λειτουργία στην άλλη.

Κατασκευασμένος από ρευστό μέταλλο με βάση το ζιρκόνιο, ο μηχανισμός αναδίπλωσης είναι εντυπωσιακά ανθεκτικός, πράγμα που επιτρέπει αναδίπλωση 180 μοιρών.

Το HUAWEI Mate Xs είναι εξοπλισμένο με μια ευέλικτη οθόνη που διαθέτει μια πρωτοποριακή δομή από πολυμερή δύο επιστρώσεων. Η αναδιπλούμενη οθόνη έχει κατασκευαστεί με την πρωτοποριακή τεχνική της Huawei, κατά την οποία επικολλούνται δύο στρώματα πολυϊμιδίου αεροδιαστημικής ποιότητας με οπτική διαυγή κόλλα. Αυτό το μοναδικό υλικό καθιστά την οθόνη ιδιαίτερα ανθεκτική, ενώ παράλληλα της επιτρέπει να παράγει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και να αποδίδει άψογα τον κορεσμό και τη φωτεινότητα των χρωμάτων.

| Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Διπλωμένο, το HUAWEI Mate Xs έχει τη μορφή ενός smartphone με διπλή οθόνη, την κύρια οθόνη 6,6 ιντσών και την δευτερεύουσα οθόνη 6,38 ιντσών. Σε πλήρη έκταση, το smartphone μεταμορφώνεται σε ένα πραγματικά ασυναγώνιστo tablet 8 ιντσών για χρήση σε κάθε περίσταση.

Το HUAWEI Mate Xs διαθέτει ειδικό σύστημα ψύξης (Flying Fish Fin), σχεδιασμένο ειδικά για τις ανάγκες των αναδιπλούμενων συσκευών. Αυτό το μοναδικό σύστημα είναι κατασκευασμένο από εύκαμπτο γραφένιο με μικροσκοπικά ανοίγματα τα οποία του επιτρέπουν να διπλώνει μαζί με τη συσκευή και να καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια για ομοιόμορφη, αποτελεσματική ψύξη.

Σχεδιασμένο ειδικά για το λεπτεπίλεπτο HUAWEI Mate Xs, η κεραία 5G αναδεικνύει το κορυφαίο επίπεδο τεχνογνωσίας της Huawei στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Έπειτα από μια μακρά περίοδο έρευνας, ο τελικός σχεδιασμός της κεραίας εξασφαλίζει στο HUAWEI Mate Xs υψηλή ταχύτητα και σταθερή συνδεσιμότητα.

Κορυφαία απόδοση και συνδεσιμότητα 5G

Έχοντας στον πυρήνα του τον Kirin 990 5G, το HUAWEI Mate Xs επωφελείται από την αξεπέραστη ισχύ του προηγμένου chipset της Huawei. Το SoC περιλαμβάνει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή με δύο προσαρμοσμένους πυρήνες Cortex-A76, δύο μεγάλους πυρήνες Cortex-A76 και τέσσερις μικρούς πυρήνες Cortex-A55, που λειτουργούν στα 2,86GHz.

Η επεξεργασία γραφικών τροφοδοτείται από το 16-πυρήνo GPU Mali-G76, την ισχυρότατη μονάδα επεξεργασίας γραφικών που διαθέτουν οι συσκευές Huawei, ενώ όλες οι ανάγκες για Τεχνητή Νοημοσύνη υποστηρίζονται από ένα NPU που έχει κατασκευαστεί με την αρχιτεκτονική Da Vinci της Huawei.

Το Kirin 990 5G SoC περιλαμβάνει ενσωματωμένο μόντεμ 5G, για μέγιστη απόδοση και συνδεσιμότητα 5G, που εξασφαλίζει καλύτερη αποδοτικότητα και χαμηλότερη παραγωγή θερμότητας. Υποστηρίζει 2G, 3G, 4G, καθώς και 5G NSA και SA. Το SoC υποστηρίζει το πλήρες φάσμα 5G καθώς και 5G + 4G Dual SIM Dual Standby, για ξένοιαστες μετακινήσεις.

Συνεχίζοντας την παράδοση της Huawei στις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές σε κάθε κατηγορία συσκευών, το HUAWEI Mate Xs διαθέτει ένα πραγματικά πρωτοποριακό σύστημα κάμερας. Τοποθετημένο σε κατακόρυφη διάταξη κατά μήκος του sidebar, το τετρακάμερο σύστημα SuperSensing Leica Quad Camera διαθέτει κύρια κάμερα 40MP (ευρυγώνια, f / 1.8), κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 16MP (f / 2.2), κάμερα με τηλεφακό 8MP τηλεφακού (f / 2.4, OIS) και κάμερα ανίχνευσης βάθους 3D. Το σύστημα κάμερας συνδυάζει τις λειτουργίες OIS και AI Image Stabilization για εξαιρετικά σταθερές λήψεις και υβριδικό ζουμ έως και 30Χ. Με τεχνολογία που του επιτρέπει να ανταποκρίνεται σε κάθε συνθήκη και περίσταση. Το σύστημα κάμερας υποστηρίζει επίσης μέχρι και ISO 204800 για τη λήψη απίστευτων φωτογραφιών σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού.

Το HUAWEI Mate Xs φέρνει επανάσταση στις φωτογραφίες selfie, επιτρέποντας στον χρήστη να εκμεταλλευτεί πλήρως το σύστημα τετραπλής κάμερας που παραδοσιακά θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει κάποιος μόνο για φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το πίσω μέρος μιας συσκευής. Ωστόσο, αναστρέφοντας απλώς το HUAWEI Mate Xs, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δευτερεύουσα οθόνη για λήψεις selfie.

Η επανεφεύρεση του Multi-tasking

Το HUAWEI Mate Xs έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώνεται σε πολύ μεγαλύτερο ψηφιακό καμβά χάρη στο ότι η αναδίπλωση ασφαλίζει με ένα φυσικό κούμπωμα που μπορεί να ανοιχθεί κατά βούληση με το πάτημα ενός κουμπιού στο sidebar. Επομένως, δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να προσαρμόσει τη συσκευή στις εκάστοτε ανάγκες του, για βέλτιστη εμπειρία χρήσης.

Το αναδιπλούμενο τηλέφωνο λόγω κατασκευής υποστηρίζει λειτουργία Multi-Window, που επιτρέπει σε δύο εφαρμογές να εμφανίζονται στην οθόνη η μία δίπλα στην άλλη και να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Κείμενο, εικόνες και έγγραφα μπορούν να μεταφερθούν πανεύκολα από τη μία εφαρμογή στην άλλη, με drag & drop (μεταφορά & απόθεση).

Σε μια βάση που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης οι χρήστες μπορούν να ορίζουν εφαρμογές της επιλογής τους για γρήγορη εκκίνηση. Όταν δύο εφαρμογές ανοίγουν ταυτόχρονα, οι χρήστες μπορούν να ανοίξουν και μια τρίτη εφαρμογή χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Floating Window, η οποία είναι ιδανική για γρήγορα tasks, όπως για παράδειγμα το να απαντήσει ο χρήστης σε ένα μηνύματα χωρίς να χρειάζεται να κλείσει τις τρέχουσες εφαρμογές.

Το HUAWEI Mate Xs τρέχει με το Android Open Source λειτουργικό σύστημα EMUI10.0.1. Αυτό όχι μόνο εγγυάται βελτιωμένη απόδοση και μέγιστη ασφάλεια, αλλά εξοπλίζει τη συσκευή με ένα ακόμη εκπληκτικό χαρακτηριστικό: Τη λειτουργία Multi-screen Collaboration, η οποία καταρρίπτει τους περιορισμούς μεταξύ συσκευών Windows και Android. Με αυτήν την επαναστατική δυνατότητα διασύνδεσης πολλαπλών συσκευών, οι χρήστες μπορούν εύκολα να μεταφέρουν αρχεία από ένα HUAWEI Mate Xs σε ένα HUAWEI MateBook (και αντίστροφα), καθώς και να ελέγχουν δύο συσκευές από μία μόνο οθόνη.

Με ενσωματωμένο HUAWEI AppGallery


Tο HUAWEI Mate Xs διαθέτει το ανανεωμένο HUAWEI AppGallery, την επίσημη πλατφόρμα εφαρμογών της Huawei, η οποία εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες εφαρμογές, τόσο σε διεθνές όσο και τοπικό επίπεδο.

To Huawei Mate XS είναι διαθέσιμο στα δίκτυα καταστημάτων Cosmote / ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, Public, ΠΛΑΙΣΙΟ και Mediamarkt.

πηγή: myphone.gr

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα