13 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Huawei Mate XS : Επιβεβαιώνεται επίσημα και κυκλοφορεί τον Μάρτιο του 2020

1 min read
Huawei Mate X cover ndtv 15637886821451 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Επιβεβαιώθηκε σήμερα η ύπαρξη του Mate Xs από την Huawei, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει  τον Μάρτιο του 2020.


Στο πλαίσιο της παρουσίασης των Mate 30 5G και Mate 30 Pro 5G για την αγορά της Κίνας σε επίσημη εκδήλωση της Huawei, η εταιρεία ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Huawei Mate X (15 Νοεμβρίου) και επιβεβαίωσε ότι τον Μάρτιο του 2020 θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του αναδιπλούμενου smartphone με επεξεργαστή Kirin 990!
imported huawei mate | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η έκδοση αυτή ονομάζεται Huawei Mate Xs και φαίνεται ότι στον σχεδιασμό δεν θα γίνει καμία αλλαγή σε σύγκριση με το πρώτο μοντέλο. Η κύρια διαφορά, ωστόσο, θα είναι η τοποθέτηση του επεξεργαστή Kirin 990 5G που διαθέτει ενσωματωμένο 5G modem, σε αντίθεση με τον Kirin 980 που χρησιμοποιεί ξεχωριστό modem για τη σύνδεση σε δίκτυα 5G. Επιπλέον, το Kirin 990 έρχεται με ισχυρότερη μονάδα επεξεργασίας διεργασιών Τεχνητής Νοημοσύνης και οι πυρήνες Cortex-A76 και Cortex-A55 είναι χρονισμένοι σε υψηλότερη συχνότητα.

huawei mate xs presentation | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε το Huawei Mate Xs, η λογική λέει ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα αρχίσουν να έρχονται στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες, αν και δύσκολα θα μάθουμε κάτι για το πιο καυτό ζήτημα, αυτό του λειτουργικού συστήματος.

Πηγή: news.xiaomi-mui.gr

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα