14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πως να ελέγξεις αν κάποιος σε ακολουθεί στο Instagram

1 min read
xInstagram user checking to see if someone is following them.png.pagespeed.gpjpjwpjwsjsrjrprwricpmd.ic .08YpYSPCgX1 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Όταν κάποιος σας ακολουθεί στο Instagram, θα λάβετε αμέσως μια ειδοποίηση. Τι γίνεται όμως αν θέλετε να ελέγξετε αν κάποιος χρήστης σας ακολουθεί εβδομάδες ή μήνες και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι; Δείτε λοιπόν πώς μπορείτε να δείτε αν κάποιος σας ακολουθεί στο Instagram ή όχι.

Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο iPhone ή την Android συσκευή σας και πηγαίνετε στο προφίλ του ατόμου που θέλετε να τσεκάρετε.

Εάν το συγκεκριμένο άτομο σας ακολουθεί, αλλά δεν το ακολουθείτε τότε τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, θα δείτε το κουμπί “Follow Back” αντί για το κανονικό κουμπί “Follow” .

Εάν δείτε το Follow Back στο Instagram, αυτό σημαίνει ότι σας ακολουθούν

Αν όμως ακολουθείτε το συγκεκριμένο άτομο το κουμπί θα λέει “Following“. Εάν θέλετε να ελέγξετε αν σας ακολουθεί τότε δυσκολεύουν λίγο τα πράγματα.

Μην ανησυχείτε όμως, πηγαίνεται στο προφίλ του και πατήστε στην επιλογή “Following” που βρίσκεται στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης.

Πατήστε το ακόλουθο κουμπί στο προφίλ Instagram

Εδώ, θα δείτε μια λίστα με τα άτομα που ακολουθεί το ατόμο που τσεκάρετε. Πατήστε τη γραμμή αναζήτησης και στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το δικό σας όνομα.

Αναζητήστε το όνομά σας στο Instagram για να δείτε αν σας ακολουθούν

Εάν εμφανιστεί το όνομά σας, τότε voila αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο άτομο σας ακολουθεί.

Τι γίνεται όμως αν θέλετε να μπλοκάρετε κάποιο άτομο από το να βλέπει τις αναρτήσεις σας.

Δείτε εδώ.

[via]

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα