15 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Επαναφορά λογαριασμού Google που έχει διαγραφεί

1 min read
google recovery account

Πολλές φορές θα έχει τύχει στους περισσότερους από εμάς να διαγράψουμε κατά λάθος ένα λογαριασμό μας είτε email, είτε σε κάποια υπηρεσία είτε και τον λογαριασμό μας Google.


Τώρα βέβαια θα με ρωτήσετε πως είναι αυτό δυνατόν, αλλά ναι πιστέψτε με γίνεται.

Μην αγχώνεστε λοιπόν υπάρχει τρόπος να τον ανακτήσετε, με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που διαγράψατε τον λογαριασμό σας, μην μου έρθετε μετά από ένα μήνα και με ρωτήσετε πως μπορώ να επαναφέρω τον λογαριασμό μου Google, γιατί απλά δεν θα μπορείτε, (κρατάμε βέβαια πάντα μία μικρή επιφύλαξη).

Δείτε εδώ τι γίνεται αν διαγράψω τον λογαριασμό μου Google,

Εάν λοιπόν διαγράψετε τον λογαριασμό σας Google πατήστε το παρακάτω σύνδεσμο και πιθανώς να μπορείτε να τον ανακτήσετε.

Όταν ανακτήσετε τον λογαριασμό σας, θα μπορείτε να συνδεθείτε όπως συνήθως στο Gmail, στο Google Play και σε άλλες υπηρεσίες Google.

  1. Πατήστε εδώ και ακολουθήστε τα βήματα που θα σας ζητηθούν από την Google.
  2. Εάν ο λογαριασμός σας ανακτηθεί, δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης τον οποίο δεν έχετε χρησιμοποιήσει ήδη με αυτόν τον λογαριασμό

Εξακολουθείτε να μην μπορείτε να συνδεθείτε; Εξετάστε το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε έναν Λογαριασμό Google αντικατάστασης.

Εάν τώρα το πιτσιρίκι σας την έκανε κι αυτό τη δουλειά του και διέγραψε το λογαριασμό του πιθανώς να μπορείτε να αναιρέσετε τη διαγραφή του.

 

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα