13 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Huawei : Παραδέχτηκε επίσημα τώρα ότι ο αποκλεισμός της από τις ΗΠΑ πλήττει την εταιρεία.

1 min read
huawei logo | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Huawei παρόλο που κατάφερε να μετριάσει τις συνέπειες παραδέχτηκε επίσημα τώρα ότι ο αποκλεισμός αυτός πλήττει την εταιρεία.


Η Huawei έχει αποκλειστεί από την Αμερική με απόφαση του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με τον Τραμπ, η Huawei αποτελεί απειλεί για την Αμερική καθώς θα μπορούσε να δώσει στην κυβέρνηση της Κίνας μία πίσω πόρτα (backdoor) μέσω της οποίας η Κίνα θα μπορεί να κατασκοπεύει τις Αμερικανικές εταιρείες καθώς και την ίδια την κυβέρνηση.

uk cybersecurity center isnt too afraid of huawei report say 8cvf.910 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ο Κινεζικός κολοσσός παρόλο που κατάφερε να μετριάσει τις συνέπειες παραδέχτηκε επίσημα τώρα ότι ο αποκλεισμός αυτός πλήττει την εταιρεία.

Σημαντικός παράγοντας αυτής της δήλωσης είναι το γεγονός ότι η Huawei δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα Google services στα smartphone της και πιθανόν να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να βρεθεί μία λύση στο πρόβλημα. Επιπλέον, εκτός από το Android η Huawei δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ούτε το δημοφιλέστερο λειτουργικό σύστημα το οποίο ανήκει στην Microsoft. Φυσικά, αναφερόμαστε στο Windows 10. Η Huawei για να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα αντικατέστησε τα Windows 10 με Linux.

161215111807 trump xi jinping slipt getty e1543343114526 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Huawei αποκλείστηκε από την Αμερική πριν οχτώ μήνες και ακόμη και τώρα δεν έχει βρεθεί μία λύση.

Πηγή: news.xiaomi-miui.gr

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα