14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Νέες διαρροές για το iPhone 16 Pro αποκαλύπτουν μεγαλύτερο display, ειδικό κουμπί και νέα εμφάνιση

1 min read
iPhone 16 Pro and Pro | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το iPhone 16 Pro αργότερα φέτος μέσα στο Σεπτέμβριο και το MacRumors μοιράστηκε μια σειρά από μακέτες των iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max που βασίζονται σε εσωτερικά σχέδια της Apple.

  • Μεγαλύτερο display: Η οθόνη του iPhone 16 Pro θα είναι σημαντικά μεγαλύτερη από την οθόνη του iPhone 15 Pro. Το κανονικό iPhone 16 Pro θα έχει οθόνη 6,3 ιντσών, ενώ το iPhone 16 Pro Max θα έχει εκπληκτική οθόνη 6,9 ιντσών. Αυτό αποτελεί σημαντική βελτίωση σε σχέση με τις οθόνες 6,1 και 6,7 ιντσών του iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, αντίστοιχα. Η μεγαλύτερη οθόνη θα επιτρέψει στους χρήστες να απολαύσουν πιο καθηλωτικό περιεχόμενο και δυνατότητες πολυδιεργασίας.
  • Ειδικό κουμπί Capture: Το iPhone 16 Pro θα έχει ένα ειδικό κουμπί για τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο. Αυτό το κουμπί θα βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της συσκευής, καθιστώντας εύκολη τη γρήγορη λήψη στιγμιότυπων χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει η εφαρμογή κάμερας. Το κουμπί αναμένεται να έχει μια αισθητή αφή, καθιστώντας εύκολο να το διακρίνετε από τα κουμπιά έντασης. Αυτό το νέο κουμπί είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στη σειρά iPhone, καθώς θα κάνει πιο εύκολη τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο από τους χρήστες.
  • Νέες επιλογές χρωμάτων: Ενώ τα συγκεκριμένα χρώματα δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη, είναι πιθανό η Apple να εισάγει μια νέα απόχρωση του μαύρου ή ένα εντελώς νέο χρώμα. Αυτό θα δώσει στους χρήστες περισσότερες επιλογές όταν πρόκειται να επιλέξουν το χρώμα του iPhone τους.
  • Νέες δυνατότητες κάμερας: Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έρθει με αναβαθμισμένες δυνατότητες κάμερας. Αυτό περιλαμβάνει μια νέα κάμερα τηλεφακού 5x tetraprism που ήταν αποκλειστική για το iPhone 15 Pro Max. Αυτή η νέα κάμερα θα επιτρέψει στους χρήστες να τραβήξουν ακόμα πιο λεπτομερείς φωτογραφίες και βίντεο. Είναι επίσης πιθανό το iPhone 16 Pro να διαθέτει νέο σύστημα φίλτρων χρώματος που θα επιτρέψει στους χρήστες να τραβήξουν ακόμα πιο ζωντανές φωτογραφίες.
  • Ελκυστικότερο design: Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει πιο ελκυστικό design από το iPhone 15 Pro. Αυτό οφείλεται στη χρήση ενός νέου υλικού που ονομάζεται Grade 5 Titanium. Αυτό το υλικό είναι ισχυρότερο και ελαφρύτερο από το αλουμίνιο που χρησιμοποιείται επί του παρόντος στα iPhone. Είναι επίσης πιο ανθεκτικό, καθιστώντας το λιγότερο πιθανό να λυγίσει ή να σπάσει.
Front of the iPhone 16 Pro and Pro Max design mockups.
Front of the iPhone 16 Pro and Pro Max design mockups. Image source: MacRumors

Με το μεγαλύτερο display, το ειδικό κουμπί Capture, τις νέες επιλογές χρωμάτων, τις αναβαθμισμένες δυνατότητες κάμερας και το ελκυστικότερο design, το iPhone 16 Pro σίγουρα θα γίνει ένα τούμπανο κινητό.

Θα έχει ωστόσο ενδιαφέρον τις τιμές να δούμε πώς η Apple θα τιμολογήσει το iPhone 16 Pro, αλλά με βάση τις διαρροές πληροφοριών, είναι σαφές ότι θα είναι μια συσκευή υψηλής ποιότητας που θα προσελκύσει τους power users και τους λάτρεις της φωτογραφίας.

Σύμφωνα με το PhoneArena οι τιμές του iPhone 16 μπορεί να κυμανθούν

  • iPhone 16: $799-$899*
  • iPhone 16 Plus: $899-$999*
  • iPhone 16 Pro: $999-$1,099*
  • iPhone 16 Pro Max: $1.199-$1.299*
    *προβλεπόμενες τιμές

Ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας του

Αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας

  • Ανακοίνωση iPhone 16: 10 Σεπτεμβρίου 2024 (Τετάρτη)*
  • Ξεκινούν οι προπαραγγελίες για το iPhone 16: 13 Σεπτεμβρίου 2024 (Παρασκευή)*
  • Ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 16: 20 Σεπτεμβρίου 2024 (Παρασκευή)*
    *προβλεπόμενες ημερομηνίες

Πιστεύουμε ότι η Apple θα ανακοινώσει τη σειρά iPhone 16 σε μια ειδική κεντρική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου 2024, τη δεύτερη Τρίτη του μήνα. ,

Τα entry-level iPhone 16, iPhone 16 Plus και iPhone 16 Pro θα μπορούσαν να ξεκινήσουν με 128GB εγγενούς αποθηκευτικού χώρου, ενώ το iPhone 16 Pro Max θα μπορούσε να έχει 256GB αποθηκευτικού χώρου στην entry-level έκδοση. Το iPhone 15 Pro Max εγκατέλειψε την έκδοση 128GB για την κορυφαία συσκευή της Apple, οπότε δεν υπάρχει επιστροφή στην κατώτερη βαθμίδα,

Όσον αφορά τον μέγιστο αποθηκευτικό χώρο, τα iPhone 16 και iPhone 16 Plus πιθανότατα θα έχουν αποθηκευτικό χώρο 512GB, ενώ τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα είναι διαθέσιμα με αποθηκευτικό χώρο έως και 1TB. ,

About The Author

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε ακομα