14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Νέες λεπτομέρειες αποκαλύπτονται για το επερχόμενο Samsung Galaxy S24

1 min read
samsung galaxy s23 ultra 12 1 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Καθώς η αγωνία μας ολοένα και μεγαλώνει για το επερχόμενο Galaxy S24 της Samsung, ολοένα και νέες λεπτομέρειες συνεχίζουν να αποκαλύπτονται. Πρόσφατες διαρροές αποκάλυψαν εικόνες υψηλής ποιότητας των συσκευών, μαζί με πληροφορίες για τα βασικά χαρακτηριστικά AI και την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Σε μια ανάρτηση στο Twitter, ο Leakster MysteryLupin μοιράστηκε αυτό που φαίνεται να είναι ένα απόσπασμα από υλικό μάρκετινγκ που παρουσιάζει διάφορα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς Galaxy S24. Σε αυτά περιλαμβάνεται η λειτουργία Live Translate, η οποία χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για τη μετάφραση μιας τηλεφωνικής κλήσης, καθώς και νέες βελτιώσεις με τεχνητή νοημοσύνη για τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση.

Επίσης ένα καινούργιο χαρακτηριστικό είναι το “Nightography Zoom”, το οποίο στοχεύει στη βελτίωση των φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όταν κάνετε ζουμ. Ενώ η σουίτα φωτογραφικών μηχανών της Samsung περιλαμβάνει τηλεφακούς, αυτοί μπορεί να μην χρησιμοποιούνται πάντα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, καθιστώντας τη βελτίωση της AI μια πολύτιμη προσθήκη.

GCjUO4QWIAAMhus | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Μια άλλη λειτουργία με τεχνητή νοημοσύνη είναι η “Generative Edit”, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να μετακινούν ή να αφαιρούν αντικείμενα και να γεμίζουν κενά σημεία στις φωτογραφίες τους. Παρόμοια με το Magic Editor της Google στη σειρά Pixel 8, αυτή η λειτουργία απαιτεί σύνδεση λογαριασμού Samsung και σύνδεση στο διαδίκτυο.

Παρά τις ολοένα και περισσότερες προσθήκες τεχνητής νοημοσύνης της συσκευής με το νέο SoC Snapdragon 8 Gen 3, είναι περίεργο ότι η Samsung εξακολουθεί να απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο για αυτή τη λειτουργία. Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να περιορίσει τη χρησιμότητά της σε περιοχές με περιορισμένη ή καθόλου συνδεσιμότητα.

Στο υλικό που διέρρευσε αποκαλύφθηκε επίσης ότι η λειτουργία Generative Edit θα υποστηρίζεται και από τις τρεις συσκευές Galaxy S24: Galaxy S24, Galaxy S24+ και Galaxy S24 Ultra, όπως επίσης και η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου Galaxy S24 η οποία αναμένεται να είναι η 17η Ιανουαρίου 2024, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι επιβεβαιωμένο.

Πιστεύουμε πως σε αυτό το άρθρο σας αποκαλύψαμε αρκετά σημαντικά πράγματα, όπως τα νέα χαρακτηριστικά AI που προστίθενται στο νέο Galaxy S24, η βελτιωμένη φωτογραφία σε χαμηλό φωτισμό και μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας στις 17 Ιανουαρίου και περιμένουμε με αγωνία για περισσότερα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Techlog.gr για περισσότερα νέα

About The Author

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε ακομα