14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πώς να συνεχίσετε να ακούτε YouTube με ελαχιστοποιημένη την εφαρμογή στο κινητό σας

1 min read
youtube techlog | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πείτε μας αλήθεια ότι σίγουρα το έχετε σκεφτεί; Μα ποιο; μα φυσικά το πως μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας YouTube, να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική ενώ η εφαρμογή δεν είναι στο προσκήνιο;

Διαβάστε παρακάτω τι θα κάνετε:

  1. Βρείτε το βίντεο: Είτε πρόκειται για έναν κοινόχρηστο σύνδεσμο, μια ειδοποίηση του YouTube, είτε για ένα βίντεο μέσα στην ίδια την εφαρμογή, εντοπίστε αυτό που θέλετε να ακούσετε στην οθόνη.
  2. Αντιγράψτε τον σύνδεσμο: Αυτό είναι το χρυσό εισιτήριό σας! Πατήστε το κουμπί “Share” και επιλέξτε “Copy Link”.
  3. Ανοίξτε το Chrome: Το αξιόπιστο πρόγραμμα περιήγησης για κινητά σας περιμένει. Επικολλήστε τον αντιγραμμένο σύνδεσμο στη γραμμή διευθύνσεων.
  4. Αποκλεισμός προβολής επιφάνειας εργασίας: Πατήστε τις τρεις κάθετες τελείες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε “Για υπολογιστή”. Αυτό μετατρέπει τη διεπαφή του κινητού τηλεφώνου σε διάταξη που μοιάζει με υπολογιστή.
  5. Παίξτε και ελαχιστοποιήστε: Πατήστε το κουμπί αναπαραγωγής και απολαύστε! Τώρα, ελαχιστοποιήστε το Chrome και επιστρέψτε στην αρχική σας οθόνη.

Voila! Ο ήχος συνεχίζει να παίζει, ακόμα και με την εφαρμογή σας ελαχιστοποιημένη! Το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων Android σας επιστρέπει να ελέγχετε την αναπαραγωγή μέσα από τη γραμμή ειδοποιήσεων.

Καλό εεεεε

via

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα