12 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τα 10 κορυφαία smartphones για το Νοέμβριο του 2023 σύμφωνα με το AnTuTu

1 min read
840 5601 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Άλλη μια χρονιά φτάνει προς το τέλος της και ήρθε η ώρα να δούμε πια είναι τα κορυφαία smartphones τη στιγμή που μιλάμε. Όλα αυτά βέβαια γίνονται με τη βοήθεια του AnTuTu, της γνωστής μας πλέον εφαρμογής η οποία έχει επικρατήσει και πρωταγωνιστεί σε αυτό το κομμάτι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τα αποτελέσματα χρησιμοποιούνται όλα τα δεδομένα από τη συγκεκριμένη συσκευή και βγαίνει ένας μέσος όρος. Πολλές φορές τα αποτελέσματα μεταβάλλονται διαρκώς αφού εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τις διεργασίες παρασκηνίου που τρέχουν στον κινητό, ακόμη και από το επίπεδο της μπαταρίας (οι επεξεργαστές μειώνουν την ισχύ τους για να καταναλώνουν λιγότερο).

Επίσης να σας πούμε ότι η λίστα δεν περιλαμβάνει την κινεζική αγορά για αυτό θα δούμε κινητά που κυκλοφορούν παγκοσμίως και ίσως κάποια να μην είναι και διαθέσιμα στη χώρα μας!

Λοιπόν να μην σας ζαλίσουμε άλλο, πάμε να δούμε τη λίστα

Στο top 10 του AnTuTu κυριαρχεί η Xiaomi

450 1000 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Δείτε τη λίστα παρακάτω

  1. Xiaomi 14 Pro (Snapdragon 8 Gen 3)
  2. Nubia Z50S Pro (Snapdragon 8 Gen 3)
  3. Red Magic 8 Pro+ (Snapdragon 8 Gen 2 με OC)
  4. Red Magic 8S Pro (Snapdragon 8 Gen 2 με OC)
  5. Samsung Galaxy S23+ (Snapdragon 8 Gen 2 με OC)
  6. Xiaomi 13 (Snapdragon 8 Gen 2)
  7. Xiaomi 13 Pro (Snapdragon 8 Gen 2)
  8. Nubia Z50 (Snapdragon 8 Gen 2)
  9. Samsung Galaxy S23 Ultra (Snapdragon 8 Gen 2 με OC)
  10. Xiaomi 13T Pro (Mediatek Dimensity 9200+)

Φαίνεται ξεκάθαρα η κυριαρχία της Qualcomm και των επεξεργαστών Snapdragon της. Η δουλειά που έκανε με τον με τον Snapdragon 8 Gen 3 ήταν άψογη και του χρόνου αναμένεται κυριολεκτικά να κυριαρχήσει! Η Mediatek εμφανίζεται δειλά-δειλά, με το Dimensity 9200+, στο Xiaomi 13T Pro ενώ το Dimensity 9300 αναμένεται κι αυτό να μας αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

Σε σχέση τώρα με τους κατασκευαστές smartphone Android, το βραβείο το κερδίζει για άλλη μία φορά η Xiaomi που είχε μια πολυάσχολη χρονιά αφού κατάφερε να εμφανιστεί έως και τέσσερις φορές. Ακολουθούν δύο Red Magic, κυρίως gaming smartphones ενώ ήδη στην πέμπτη θέση είναι η Samsung με το ‘Plus’ μοντέλο και επαναλαμβάνεται με το ‘Ultra’ στην ένατη θέση.

Μείνετε συντονισμένοι στο technea.gr για να δούμε ποια τηλέφωνα θα κυριαρχήσουν στο τέλος της χρονιάς!

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα