14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Vodafone στηρίζει τις πιο σημαντικές συνδέσεις με το νέο Vodafone Fiber 1Gbps.

1 min read
logo Vodafone1 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Με το Vodafone Fiber 1Gbps απολαμβάνεις ασύλληπτη ταχύτητα σταθερά και εγγυημένα όπου και αν βρίσκεσαι χάρη στο νέο Vodafone router Wi-Fi 6. Και αν δεν μείνεις ικανοποιημένος, με την εγγύηση ικανοποίησης δικτύου μπορείς να διακόψεις τη νέα σου σύνδεση, χωρίς δεσμεύσεις, στους πρώτους 3 μήνες. 

Το Vodafone Fiber 1Gbps είναι διαθέσιμο σε περισσότερους από 3.600.000 ιδιώτες και επιχειρήσεις για να μπορούν να έχουν τη μοναδική εμπειρία Fiber.

1 Gbps | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Σταθερά όπου και αν βρίσκεσαι

Με το Vodafone router νέας τεχνολογίας Wi-Fi 6 που προσαρμόζεται σε πραγματικό χρόνο στις ανάγκες σου, απολαμβάνεις σταθερά τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα Internet σε κάθε χώρο του σπιτιού.

• Γίνεται αυτόματη σύνδεση όλων των συσκευών στην καλύτερη δυνατή Wi-Fi συχνότητα (2.4GHz/5GHz) με κοινό όνομα και κωδικό πρόσβασης.

• Με τη λειτουργία Intelligent Wi-Fi υπάρχει καλύτερη απόδοση του Wi-Fi σε κάθε συνδεδεμένη συσκευή.

Router | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Εγγύηση Ικανοποίησης Δικτύου

Με την εγγύηση ικανοποίησης δικτύου, μπορείς να διακόψεις τη νέα σου σύνδεση, χωρίς καμία δέσμευση, μέσα στους 3 πρώτους μήνες από την ενεργοποίηση.

Η εγγύηση ικανοποίησης δικτύου ισχύει για νέες ενεργοποιήσεις στα προγράμματα Vodafone Fiber Plus (100/200/300/500Mbps & 1Gbps).

Δελτίο τύπου

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα