14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

WatchGuard, Seattle Kraken και Climate Pledge Arena ανακοινώνουν τη συνεργασία τους

1 min read
1697641221898 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Οι SeattleKraken θα αναβαθμίσουν τις άμυνες κυβερνοασφάλειάς τους με την αρχιτεκτονική της WatchGuardUnifiedSecurityPlatform.

Η WatchGuard® Technologies, παγκόσμιος ηγέτης στην ενοποιημένη ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία είναι πλέον ο Επίσημος Συνεργάτης Κυβερνοασφάλειας της ομάδας Seattle Kraken και Επίσημος Συνεργάτης του Climate Pledge Arena, της πιο προοδευτικής και βιώσιμης αρένας στον κόσμο. Οι Seattle Kraken έχει δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα για να αγωνιστεί, ή αλλιώς “to Defend the Deep”, όπως αναφέρουν. Ως μέρος αυτής της συνεργασίας, η ομάδα θα αναβαθμίσει την άμυνά της στον κυβερνοχώρο με την Ενοποιημένη Πλατφόρμα Ασφαλείας της WatchGuard, αναπτύσσοντας προηγμένη ασφάλεια δικτύου, έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων (MFA) και υπηρεσίες προστασίας, εντοπισμού και απόκρισης τελικού σημείου.

«Οι Seattle Kraken είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα χόκεϊ επί πάγου, προσφέρουμε ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινότητα του Σιάτλ, και το αποκλειστικό group εταιρειών με το οποίο συνεργαζόμαστε μας βοηθά να υπηρετήσουμε αυτήν την αποστολή», δήλωσε η Katie Townsend, CMO και Senior Vice President, Communications της Seattle Kraken. «Ως εταιρεία με έδρα το Σιάτλ και με περισσότερα από 25 χρόνια παγκόσμιας αριστείας στον τομέα της κυβερνοασφάλειας και δέσμευσης στον αντίκτυπο της κοινότητας, η WatchGuard είναι η τέλεια επιλογή για να γίνει ο νέος, επίσημος συνεργάτης μας στον τομέα της κυβερνοασφάλειας».

Η αρχιτεκτονική της WatchGuard Unified Security Platform® προσφέρει τις καλύτερες δυνατότητες στην κατηγορία ασφάλειας δικτύου, τελικού σημείου και ταυτότητας που διαχειρίζονται και αναπτύσσονται εύκολα μέσω μιας και μόνο κονσόλας. Αυτές οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται από περισσότερους από 17.000 συνεργάτες παρόχους διαχειριζόμενων υπηρεσιών (MSP) παγκοσμίως, για να απλοποιήσουν τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τις αναπτύξεις τους στον κυβερνοχώρο και να προστατεύουν τους πελάτες.

«Οι Kraken έχουν μια ακλόνητη δέσμευση για καινοτομία σε όλες τις πτυχές της επιχείρησης», δήλωσε ο Sean Rawlins, Director of Technology Operations της Seattle Kraken. «Ψάχνουμε πάντα τρόπους για να αναβαθμίσουμε την τεχνολογία μας και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που συνεργαζόμαστε με τη WatchGuard για να βελτιώσουμε τη στάση μας στον κυβερνοχώρο και να υπερασπιστούμε πιο αποτελεσματικά το γήπεδό μας, εντός και εκτός του πάγου».

«Είμαστε υπερήφανοι που ευθυγραμμίζουμε το brand μας με την οικογένεια συνεργατών των Seattle Kraken και του Climate Pledge Arena», δήλωσε η Michelle Welch, CMO και SVP of Business Strategy της WatchGuard Technologies. “Οι Kraken και το Climate Pledge Arena έχουν γρήγορα καθιερωθεί ως αγαπημένα ιδρύματα στο Σιάτλ. Είναι τιμή μας που οι λύσεις μας στον τομέα της κυβερνοασφάλειας προστατεύουν την ομάδα Seattle Kraken από απειλές στον κυβερνοχώρο, ενώ συγκινούν τους θαυμαστές στον πάγο».

Ως μέρος αυτής της πολυετούς συμφωνίας, η WatchGuard θα γίνει ο επίσημος συνεργάτης κυβερνοασφάλειας των Seattle Kraken και επίσημος συνεργάτης του Climate Pledge Arena. Μεταξύ της κοινότητας των Kraken, η WatchGuard θα είναι γνωστή ως Cyber Defenders of the Deep, η εταιρεία που υπερασπίζεται την Kraken ως επιχείρηση, από απειλές στον κυβερνοχώρο, ενώ οι οπαδοί Defend the Deep θα επευφημούν την ομάδα στον πάγο. Σε όλο το Climate Pledge Arena και το campus του Seattle Center, οι επισκέπτες θα έχουν την εμπειρία της WatchGuard ως Cybersecurity Simplified – Κυβερνοασφάλεια Απλοποιημένη, το οποίο είναι πυρήνας της αποστολής της εταιρείας, να λάβει ασφάλεια επιπέδου επιχείρησης και να την καταστήσει εύκολη στην εφαρμογή και τη διαχείριση για τους MSP και τους πελάτες μας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτή τη συνεργασία, επισκεφτείτε:  https://www.watchguard.com/wgrd-resource-center/kraken

Δελτίο τύπου

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα