14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Realme UI 2.0 Beta είναι πλέον διαθέσιμο για τα Realme 7, Realme 6 Pro & Realme X2 Pro

1 min read
Realme X2 Pro display specs | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πιστή στα ραντεβού της αλλά και στο χρονοδιάγραμμα , η Realme κυκλοφόρησε το Realme UI 2.0 beta με το Android 11 για τρία ακόμη smartphone το Realme X2 Pro, το Realme 7 και το Realme 6 Pro .

Η νέα έκδοση, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, θα το διαθέσει μόνο σε όσους χρήστες δηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε το Realme UI 2.0 beta στο Realme 7 ή X2 Pro, κάντε κλικ στους αντίστοιχους συνδέσμους στο παραπάνω tweet. Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε μια φόρμα Google για να λάβετε την έκδοση Early Access στο smartphone σας. Οι χρήστες του Realme 6 Pro, μπορούν να κλικάρουν σε αυτόν τον σύνδεσμο και να συμπληρώσουν τη φόρμα.

Η εταιρεία δοκιμάζει ήδη το νέο skin στα Realme 7 Pro και Narzo 20 ενώ η ναυαρχίδα Realme X50 Pro έχει ήδη λάβει το Realme UI 2.0 stable build με βάση το Android 11.

Με το Realme UI 2.0, η εταιρεία εισάγει πολλά και νέα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά όπως νέο περιβάλλον εργασίας, προσαρμόσιμη σκοτεινή λειτουργία , always on οθόνη για τηλέφωνα με AMOLED οθόνη, αιωρούμενα παράθυρα, Sleep Capsule για παρακολούθηση του ύπνου σας, κοινή χρήση μουσικής και βελτιωμένο απόρρητο.

beebom

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα