14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τίτλοι τέλους για το FarmVille στο Facebook

1 min read
farmville rip.jpg.d0d5162baaa7cb117a9d3e888ee1d8e11 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Έντεκα χρόνια έπειτα από την πρώτη του εμφάνιση, το FarmVille ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το κοινό του στο Facebook.

Δεν μπορεί. Σίγουρα θα θυμάστε εκείνη την εποχή που οι ειδοποιήσεις σας στο Facebook ήταν συνώνυμο του FarmVille. Ο τίτλος της Zynga είχε γίνει ένα με το γνωστό κοινωνικό δίκτυο, αποτελώντας το μεγαλύτερο “hit” σε ό,τι αφορά το gaming στην πλατφόρμα του Mark Zuckerberg. Ακόμα και γι’ αυτόν όμως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και έτσι το άλλοτε κραταιό FarmVille ετοιμάζεται να αποτελέσει παρελθόν στο τέλος του έτους.

Η Zynga έδωσε τις λεπτομέρειες:

Έπειτα από 11 εκπληκτικά χρόνια μετά το αρχικό του λανσάρισμα το 2009, ανακοινώνουμε επίσημα το κλείσιμο του αυθεντικού FarmVille στο Facebook. Οι παίκτες θα είναι σε θέση να πραγματοποιούν συναλλαγές μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου. Από εκείνη την ημερομηνία και έπειτα, θα σταματήσουν να γίνονται δεκτές πληρωμές και να πραγματοποιούνται επιστροφές χρημάτων, ωστόσο οι παίκτες θα μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν ως τις 31 Δεκεμβρίου, όταν και το FarmVille θα κλείσει τις πόρτες του αχυρώνα του για πάντα.

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, το FarmVille είχε φτάσει να έχει έως και 73 εκατ. ενεργούς παίκτες μέσα σε έξι (!) μόνο μήνες, εξασφαλίζοντας δυσθεώρητα κέρδη σε Facebook και Zynga και συμβάλλοντας τα μέγιστα προκειμένου η δεύτερη να μπει στο χρηματιστήριο το 2011. Το FarmVille διατέθηκε και ανεξάρτητα ως browser game ενώ εμφανίστηκε σε iOS και Android. Το 2012 κυκλοφόρησε το FarmVille 2.

πηγή: insomnia.gr

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα