14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Apple ετοιμάζει AR περιεχόμενο για το Apple TV+

1 min read
apple ar.JPG.36619f67bbbc64baa80935ab793ae0731 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Apple ετοιμάζεται να ενισχύσει το Apple TV+ με περιεχόμενο επαυξημένης πραγματικότητας (βλ. AR).

Όπως αναφέρει το Bloomberg σε κείμενό του, η κίνηση αυτή αποσκοπεί στην ενίσχυση του ενδιαφέροντος και την εξοικείωση του κοινού με την εν λόγω τεχνολογία, αναζωπυρώνοντας τις φήμες που θέλουν την εταιρεία από το Κουπερτίνο να λανσάρει το δικό της headset το 2022.

Οι AR δυνατότητες θα έρθουν στο Apple TV+ με τη μορφή έξτρα (bonus) περιεχομένου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάποιος που παρακολουθεί το For All Mankind, θα δει ένα εικονικό όχημα εξερεύνησης της Σελήνης να εμφανίζεται στο τραπεζάκι του σαλονιού του, μπροστά από την τηλεόραση. Όπως αναφέρεται μάλιστα, η τεχνολογία AR μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την εμπειρία θέασης των ντοκιμαντέρ της πλατφόρμας, αφού δύναται να χρησιμοποιηθεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Όσο για το AR headset της Apple, αυτό δεν προβλέπεται να εμφανιστεί πριν το 2022 -με την COVIC-19 να έχει πάει αναμενόμενα πίσω την όλη διαδικασία ανάπτυξης και παραγωγής. Με τα υπάρχοντα δεδομένα θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε καταστάσεις gaming, ψυχαγωγίας (βλ. παρακολούθηση προγραμμάτων) και επικοινωνίας.

πηγή: insomnia.gr

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα