14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Google Play Pass επεκτείνεται σε 9 χώρες και με ετήσια συνδρομή

1 min read
illustration1 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Google Play Pass, η συνδρομητική υπηρεσία της Google που σας παρέχει πρόσβαση σε εκατοντάδες παιχνίδια και εφαρμογές Android χωρίς διαφημίσεις ή αγορές εντός εφαρμογής, κυκλοφορεί σε εννέα νέες χώρες αυτήν την εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία .

Η υπηρεσία όταν ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο ήταν διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ, αλλά σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε χρήστες Android σε Αυστραλία, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Νέα Ζηλανδία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Google κυκλοφορεί επίσης μια νέα ετήσια επιλογή συνδρομής για το Play Pass που σας προσφέρει μια καλή έκπτωση εάν επιλέξετε να πληρώσετε για 12 μήνες εκ των προτέρων. Το Play Pass κοστίζει συνήθως 4,99 $ ανά μήνα, αλλά η νέα ετήσια συνδρομή θα κοστίζει 29,99 $ στις ΗΠΑ.

Αυτή η τιμή είναι επίσης χαμηλότερη από το Apple Arcade, μια υπηρεσία συνδρομής από την Apple που προσφέρει μόνο παιχνίδια και κοστίζει 49,99 $ ετησίως . (Αν και η Apple Arcade είναι επίσης διαθέσιμη για 4,99 $ ανά μήνα.) Θα πρέπει να δείτε τη νέα ετήσια συνδρομή για το Play Pass αυτήν την εβδομάδα και θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις αγορές όπου το Play Pass είναι διαθέσιμο, λέει η Google στο The Verge .

Η εταιρεία αναφέρει επίσης ότι έχει προσθέσει «πάνω από 150 νέους τίτλους» στο Play Pass τους τελευταίους μήνες, συμπεριλαμβανομένου του Sonic the Hedgeho ενώ μια «σειρά» νέων τίτλων πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Play Pass αργότερα φέτος.

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα