14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

FIFA 21: Επίσημη κυκλοφορία στις 9 Οκτωβρίου.

1 min read
FIFA 21 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Είναι ένα γεγονός που πολλοί παίκτες και λάτρεις του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο περιμένουν. 

Αυτή την Παρασκευή, και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης EA Play Live, αποκαλύφθηκαν οι πρώτες εικόνες του FIFA 21, το οποίο αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε κονσόλες νέας γενιάς, Xbox Series X και PS5, αλλά και σε PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

fifa21 768x480 1 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Και μπορούμε να ξεκινήσουμε με το πιο σημαντικό πράγμα, δηλαδή την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Ναι, αν και οι λεπτομέρειες του παιχνιδιού δεν αποκαλύφθηκαν, μάθαμε ότι η παγκόσμια πρεμιέρα του FIFA 21 έχει προγραμματιστεί για τις 9 Οκτωβρίου 2020.

Αυτή την ημέρα, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για υπολογιστή (Steam and Origin) και τις κονσόλες PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch. Τα μέλη EA Access και Origin Access Basic θα μπορούν να δοκιμάσουν το παιχνίδι λίγο νωρίτερα, την 1η Οκτωβρίου. Τα μέλη Origin Access Premier θα έχουν πλήρη πρόσβαση στο παιχνίδι.

Επιπλέον, σας πληροφορούμε ότι ήδη έχει ξεκινήσει η προπώληση του παιχνιδιού, περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στον επίσημο ιστότοπο του παιχνιδιού.

Αργότερα, το FIFA 21 θα κάνει το ντεμπούτο του στο PlayStation 5 και στο Xbox Series X.

Για προφανείς λόγους, δεν έχει δοθεί ημερομηνία κυκλοφορίας για αυτές τις πλατφόρμες. 

Ωστόσο οι κάτοχοι νέας γενιάς κονσόλας θα λάβουν μια πιο προηγμένη έκδοση του παιχνιδιού. Θα προσφέρει, μεταξύ άλλων, καλύτερα γραφικά, πρόσθετα κινούμενα σχέδια, μικρότερους χρόνους φόρτωσης, καθώς και καλύτερη χρήση για τις δυνατότητες των ελεγκτών, συμπεριλαμβανομένων των απλών λειτουργιών DualSense στο PlayStation 5.

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα