14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πώς να μεταφέρετε ρυθμίσεις και συνομιλίες του WhatsApp στο νέο σας τηλέφωνο

1 min read
replace1 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Όταν αλλάζετε συσκευή επικρατεί ένας πανικός για το τι θα γίνουν οι επαφές, τα παιχνίδια σας και όλες οι ρυθμίσεις και το πως θα τα μεταφέρετε στη νέα σας συσκευή, όμως για το WhatsApp δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αφού εκεί τη δουλειά την κάνει το iMyFone iTransor για WhatsApp .

Η εφαρμογή λειτουργεί σε όλα σχεδόν τα smartphones, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε εύκολα τις ρυθμίσεις, συνομιλίες και όλα τα υπόλοιπά της εφαρμογής WhatsApp σε ένα νέο τηλέφωνο, εύκολα και γρήγορα.

Το iMyFone iTransor για WhatsApp υποστηρίζει συσκευές Android και iOS, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε και από το ένα λειτουργικό σύστημα στο άλλο.

Με το iMyFone iTransor (κανένα πιο μικρό όνομα δεν μπορούσαν να του δώσουν) μπορείτε να δημιουργήσετε και αντίγραφα ασφαλείας όλων των μηνυμάτων σας στον υπολογιστή σας (σε περίπτωση που χάσετε το τηλέφωνό σας ή κλαπεί) και μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε τα μηνύματά σας στη νέα συσκευή σας εάν χρειαστεί.

Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να μεταφέρετε τα μηνύματα του WhatsApp σε μία νέα συσκευή:

Συνδέστε τις συσκευές σας στον υπολογιστή σας μέσω καλωδίου USB. Ένα κινητό θα είναι το “Source” η πηγή δηλαδή και το άλλο κινητό θα είναι το “Destination” το κινητό δηλαδή που θέλετε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας.

Οθόνη σύνδεσης iTransor για WhatsApp
iMyFone

Μόλις εντοπίσει η εφαρμογή τα τηλέφωνα σας, πατήστε το κουμπί “Μεταφορά” .

Σελίδα προόδου iTransor
iMyFone

Περιμένετε να ολοκληρωθεί η μεταφορά και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί “Τέλος” για επανεκκίνηση της συσκευής σας – μετά από αυτό, θα μπορείτε να δείτε τα μηνύματα του WhatsApp στο νέο σας τηλέφωνο.

Η πρόοδος της εφαρμογής iTransor ολοκληρώθηκε
iMyFone

Το iMyFone iTransor για WhatsApp είναι επίσης μια ευέλικτη εφαρμογή καθώς μπορεί να μεταφέρει τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα συνημμένα σας στη νέα σας συσκευή.

[via]

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα