12 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Δυνατότητα ομαδικών βιντεοκλήσεων έως 20 ατόμων σύντομα από το Viber

1 min read
viber insert1 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η  Viber , μία από τις κορυφαίες εφαρμογές στον κόσμο για δωρεάν και ασφαλή επικοινωνία, ανακοινώνει ότι σύντομα θα λανσάρει τη λειτουργία Group Video Calls , επιτρέποντας ομαδικές βιντεοκλήσεις έως και 20 άτομα με απεριόριστη διάρκεια.

Εμπνευσμένη από την τεράστια επιτυχία της δυνατότητας Group Audio Calls, η Viber αποφάσισε να προσθέσει και τη δυνατότητα ομαδικών βιντεοκλήσεων , αφού όπως έχουμε πει ότι την περίοδο αυτή του Lockdown λόγω της πανδημίας του κοροναϊού οι εφαρμογές τηλεδιάσκεψης είχαν την τιμητική τους έτσι και η δημοφιλής υπηρεσία Viber αργά ή γρήγορα έπρεπε να κάνει κάτι.

viber insert | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Με τη δυνατότητα ομαδικής βιντεοκλήσης στο Viber, τώρα μπορούν εύκολα και γρήγορα αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς να συνομιλήσουν με πολλές δυνατότητες όπως κοινή χρήση οθόνης και μετάδοση βίντεο τόσο στα κινητά όσο και στην εφαρμογή του Viber για επιτραπέζιους υπολογιστές. 

Η δυνατότητα Ομαδικών κλήσεων βίντεο είναι μια προσθήκη στις άλλες δυνατότητες του Viber, όπως ομαδικές συνομιλίες για έως 250 άτομα και ομαδικές φωνητικές κλήσεις για έως και 20 άτομα.

Για να ξεκινήσετε μια ομαδική κλήση βίντεο πατήστε απλά το νέο κουμπί “βίντεο” που θα υπάρχει στο επάνω μέρος της οθόνης ή απλώς θα μπορείτε να προσθέσετε περισσότερους συμμετέχοντες σε μια τρέχουσα βιντεοκλήση.

 Οι χρήστες θα μπορούν να θέσουν σε σίγαση ή να απενεργοποιήσουν το βίντεό τους κατά τη διάρκεια της κλήσης, καθώς και να δουν εάν άλλοι συμμετέχοντες είναι σε σίγαση ή εάν το βίντεό τους είναι απενεργοποιημένο.

[Via]

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα