12 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Προβλήματα με πράσινες οθόνες στα OnePlus 8 και 8 Pro

1 min read
oneplus green titn1 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η OnePlus κυκλοφόρησε το OnePlus 8 και 8 Pro κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας και ορισμένες αγορές, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης, το έλαβαν στις 21 Απριλίου.

Δεν άργησαν όμως και τα παράπονα καθώς οι πρώτοι πελάτες που παρέλαβαν τα κινητά στα χέρια τους ανέφεραν ότι την εμφάνιση μίας πράσινης απόχρωσης στο OnePlus 8 Pro στην οθόνη.

Σύμφωνα με τους χρήστες στο OnePlus Community Forums, υπάρχει μια πράσινη απόχρωση πάνω στην οθόνη εάν το τηλέφωνο βρίσκεται σε ρυθμίσεις χαμηλής φωτεινότητας. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες ανακάλυψαν ότι η ενεργοποίηση του “DC Dimming” στις ρυθμίσεις του OnePlus 8 Pro “OnePlus Laboratory” επιφέρει μια προσωρινή λύση. Ωστόσο, φέρνει ένα άλλο πρόβλημα στο τραπέζι. Αυτή η επιδιόρθωση φέρνει ένα άλλο ζήτημα που ονομάζεται “black crush”. Βασικά κάνει τις σκοτεινότερες περιοχές μιας εικόνας να χάσουν λεπτομέρειες.

Αυτό το συγκεκριμένο ζήτημα έφτασε στα πρωτοσέλιδα τις τελευταίες ημέρες. Ως αποτέλεσμα, το OnePlus έπρεπε να παρουσιάσει μια λύση για όσους αγόρασαν αυτήν την ακριβή συσκευή.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της OnePlus, η ομάδα ανάπτυξης ήδη ερευνά το ζήτημα. Επιπλέον, εργάζεται σε μια επιδιόρθωση για να φτάσει μέσω μιας ενημέρωσης OTA. Επιπλέον, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η ρύθμιση DC Dimming μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προσωρινή επιδιόρθωση.

    «Η OnePlus εκτιμά τα σχόλια των χρηστών και δεσμεύεται να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία smartphone. Η ομάδα μας ερευνά επί του παρόντος αυτές τις αναφορές. Η εταιρεία θα εντοπίσει τις καλύτερες λύσεις για τους χρήστες μας και θα εκδώσουμε ενημερώσεις μόλις είναι έτοιμοι. Όσον αφορά την πράσινη απόχρωση, εργαζόμαστε για να το επιλύσουμε στην επόμενη OTA ενημέρωση. “

Πιστεύουμε ότι μια ενημέρωση με αυτήν την ενημέρωση κώδικα θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες. Το OnePlus 8 Pro θα φτάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 29 Απρίλιου. Για το λόγο αυτό, θα ήταν καλύτερο για την εταιρεία να κυκλοφορήσει αυτήν την ενημέρωση πριν από τη λήψη περισσότερων χρηστών από τη συσκευή.

Ευτυχώς, πρόκειται για πρόβλημα λογισμικού και όχι πρόβλημα της οθόνης OLED.

[Via]

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα