14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Google καλεί τους προγραμματιστές για το Android 11 Developer Preview

1 min read
android logo history 21 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Κάθε φορά πριν την δημιουργία έως την κυκλοφορία της επόμενης έκδοσης Android, η Google εγκαινιάζει μια περίοδο beta δοκιμών, αρχίζοντας συνήθως με τις συσκευές Pixel. Σήμερα εντοπίσαμε ότι ενεργοποιήθηκε η ιστοσελίδα για το Android 11 Preview και ίσως έγινε νωρίτερα από ό, τι περιμέναμε.


Οι βελτιώσεις που θα έρθουν με το νέο λειτουργικό σύστημα της Google εξακολουθούν να είναι ένα μυστήριο αν και έχουν διαρρεύσει διάφορα χαρακτηριστικά όπως το ‘Share-to-Print‘ και το dark mode scheduling.

Screen Shot 2020 02 13 at 4.22.30 PM | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας image 11 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ωστόσο προς το παρόν φαίνεται ότι η ιστοσελίδα ίσως να μην λειτουργεί καθώς δεν λειτουργούσε κανένας σύνδεσμος και σίγουρα φαίνεται ότι ίσως οι άνθρωποι της Google βιάστηκαν να την ανεβάσουν.

Αν λάβει κανείς υπόψη του ότι πέρυσι η beta έκδοση του Android 10 το περίφημο Android Q Beta εμφανίστηκε στα μέσα Μαρτίου πιστεύουμε ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς και ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμφανιστεί από τώρα το Android 11 Preview Developer 1 ή το Beta 1.

Όπως και να ‘χει σύμφωνα με  τελευταίες πληροφορίες υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά τα οποία αναμένεται να ενσωματωθούν στο νέο Android 11

  • Αλλαγές στο σύστημα που ενδεχομένως μπορεί να επηρεάσουν την εκτέλεση μίας εφαρμογής στο Android 11.
  • Νέες διασφαλίσεις για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικότητας των χρηστών.
  • Νέα χαρακτηριστικά για αναδιπλούμενα κινητά, κοινή χρήση, συνδεσιμότητα, μέσα, NNAPI, βιομετρία και πολλά άλλα.

Ενδιαφέρον αποτελεί το χαρακτηριστικό λειτουργίας και υποστήριξης για αναδιπλούμενα κινητά καθώς μπαίνουν και αυτά τώρα πλέον στο παιχνίδι.

Η Google φαίνεται να εργάζεται πάνω σε νέα SDKs για τα foldables κινητά ώστε οι προγραμματιστές να μπορέσουν να ενσωματώσουν και να δημιουργήσουν νέα χαρακτηριστικά και νέες λειτουργίες για αυτά.

9to5Google

Δείτε επίσης

Google Pixel 4: Εθεάθη στο GeekBench με το Android R (Android 11)!

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα