15 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Xiaomi Mi MIX: Video εμφανίζει καταπληκτικό εφέ φόρτισης της συσκευής

1 min read
20200116 204153 9241 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πρόσφατα, η Xiaomi παρουσίασε επίσημα το smartphone Xiaomi Mi MIX Alpha στην Ινδία για πρώτη φορά.


Και παρόλο που ρίξαμε μια ματιά σε αυτό το τηλέφωνο από όλες τις πλευρές, κάποιοι Ινδοί χρήστες ανέβασαν βίντεο κατά τη διάρκεια φόρτισης του κινητού.

Στην πραγματικότητα, το τηλέφωνο έρχεται με ένα καταπληκτικό εφέ φόρτισης που παρόλο δεν είναι  και κάποιο εξαιρετικά χρήσιμο χαρακτηριστικό, εμάς μας άρεσε πολύ.

Xiaomi Mi MIX Alpha

Στο βίντεο μπορούμε να διαπιστώσουμε τη surround οθόνη του συγκεκριμένου τηλεφώνου η οποία το κάνει πολύ εντυπωσιακό αλλά το animation φόρτισης πραγματικά είναι το κάτι άλλο.

Αυτό το δοχείο με νερό που γεμίζει, σε κάνει να νομίζεις ότι έχεις μπροστά σου ένα ενυδρείο και ότι από κάπου θα ξεπροβάλει και κανένα ψαράκι.

Το βασικότερο χαρακτηριστικό όπως είπαμε είναι η περιμετρική του οθόνη.Το πιο δύσκολο όμως δεν είναι όπως φαντάζεστε η κάμψη της οθόνης αλλά το πως αυτή η συσκευή εξαφανίζει στην ουσία το ακουστικό, την μπροστινή κάμερα, τα πλευρικά κουμπιά, το πάνω και κάτω μέρος έχουν πλάτος μόνο 2,15mm και ο λόγος οθόνης φτάνει στο 180,6%!

Xiaomi Mi MIX 4 ενδέχεται να κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου 2020

Το πλευρικό τμήμα μπορεί να εμφανίσει το επίπεδο μπαταρίας, πληροφορίες σχετικά με το σύστημα και ειδοποιήσεις.

Ωστόσο, η ημερομηνία κυκλοφορίας αυτού του τηλεφώνου δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα όπως και η τιμή του.

Πάντως έχουμε να κάνουμε με το πιο πρωτοποριακό smartphone στον κόσμο το οποίο σίγουρα θα ταράξει τα νερά της αγοράς όταν κυκλοφορήσει.

gizchina

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα