14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

E3 2020: Η SONY δεν θα συμμετέχει τελικά στην Ε3 2020

1 min read
xbox e3 20181 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Χθες, η Sony ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετέχει στην E3 2020.


Η Sony δήλωσε χθες ότι η έκθεση E3 2020 δεν είναι ο σωστός χώρος στον οποίο πρέπει να παρουσιάσει να προϊόντα της αυτό το έτος. Ωστόσο δήλωσε ότι θα ενισχύσει τη στρατηγική των παγκόσμιων εκδηλώσεων, συμμετέχοντας σε εκατοντάδες events καταναλωτών σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα στο 2020.

Μετά την απόφαση της Sony να παραλείψει την E3 2020, η Microsoft δεν έχασε ευκαιρία και δήλωσε κανονικά ότι θα συμμετέχει στην E3 2020 ως συνήθως. Ο Phil Spence, επικεφαλής του Xbox της  Microsoft με ένα tweet δήλωσε:

Στην περσινή E3, η Microsoft αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες για το Xbox Series X (Project Scarlett). Το Xbox Series X χρησιμοποιεί ένα state-of-the-art SoC βασισμένο στην AMD που δημιουργήθηκε από την αρχή για τις ανάγκες της κονσόλας.

Με βάση την αρχιτεκτονική Zen 2 / Navi, η επερχόμενη κονσόλα της Microsoft θα είναι 4 φορές ισχυρότερη από το τρέχον Xbox One X, θα διαθέτει μνήμη GDDR6, θα υποστηρίζει 120fps, variable refresh rate, real-time ray-tracing και SSD επόμενης γενιάς και πολλά άλλα καλούδια. Η επερχόμενη κονσόλα θα μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιήσει το ενσωματωμένο SSD ως εικονική μνήμη RAM.

Αναμένουμε λοιπόν την Microsoft να κάνει δυναμική εμφάνιση στην E3 2020 με ανακοινώσεις σχετικά με το Xbox One Series X, αποκλειστικούς τίτλους από διάφορα άλλα νέα.

mspoweruser

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα