15 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Huawei P40: Διαρροή επιβεβαιώνονται οι 3 κάμερες

1 min read
27479886f96441cba5081ed5c3c2702a1 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Φαίνεται τις τελευταίες ημέρες τα φώτα της δημοσιότητας έχει κλέψει το νέο κινητό της Huawei το P40.


Untitled design 71 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, η παραπάνω εικόνα απεικονίζει πράγματι τη μονάδα κάμερας για την επερχόμενη ημι-ναυαρχίδα της Huawei το νέο smartphone Huawei P40. Όπως μπορούμε να δούμε, η εν λόγω συσκευή θα έχει “μόνο” με τρεις κάμερες, σε αντίθεση με τις πέντε που αναμένουμε να βρούμε στο P40 Pro.

Στη φωτογραφία μπορούμε επίσης να ελέγξουμε την υποδοχή για το διπλό φλας LED και τους διάφορους αισθητήρες για εστίαση.

huawei p40 pro

Ωστόσο δεν γνωρίζουμε ακριβώς ποιες φωτογραφικές μηχανές θα φοράει το P40 και το P40 Pro, αλλά σίγουρα και τα δύο κινητά θα έχουν μερικούς από τους καλύτερους αισθητήρες εικόνας στην αγορά. Η σειρά P από την Huawei είναι γνωστή για την εκπληκτική ποιότητα εικόνας που προσφέρει και κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων τηλεφώνων.

Μην ξεχνάμε ότι το Huawei P30 Pro κυριάρχησε στις μετρήσεις της DxOMark εδώ και αρκετούς μήνες

Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά η σειρά Huawei P40 θα πρέπει να είναι εξοπλισμένη με το τελευταίο chip της Huawei τον HiSilicon Kirin 990 5G, με υποστήριξη για τη διπλή λειτουργία 5G της NSA και της SA. Θα έχει  NFC, ασύρματη γρήγορη φόρτιση, super fast charge γρήγορη φόρτιση, αντίστροφη φόρτιση και έναν under-display σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Πώς θα μπορούσε η Huawei να κυκλοφορήσει ένα P40 Pro στις αρχές του 2020; Εδώ είναι μερικές θεωρίες.

 

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα