14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Windows 7, 8, 8.1 και 10 μπορούν να εμφανίζουν ένα δικό σας προσαρμοσμένο μήνυμα στους χρήστες που επιχειρούν να συνδεθούν.

1 min read
IMG 20191108 235317 e1573251927969 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

dav

Πατήστε ταυτόχρονα τα πλήκτρα Win + R και στο παράθυρο της εκτέλεσης που θα εμφανιστεί γράψτε την λέξη secpol.msc και πατήστε το πλήκτρο ΟΚ. Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο με το πρόγραμμα Τοπική Πολιτική Ασφαλείας (Local Security Policy).

secpol run | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

2. Στη συνέχεια, στο αριστερό παράθυρο της Τοπικής Πολιτικής Ασφαλείας, περιηγηθείτε εδώ:
Ρυθμίσεις ασφαλείας > Τοπικές πολιτικές > Επιλογές ασφαλείας (Security Settings > Local Policies > Security Options)

login message 1 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

3. Στο δεξιό παράθυρο του παραθύρου που εμφανίζεται (όπως στην φωτογραφία παραπάνω), αναζητήστε μία ρύθμιση που ονομάζεται «Αλληλεπιδραστική σύνδεση: Κείμενο μηνύματος για χρήστες που προσπαθούν να συνδεθούν» . Κάντε διπλό κλικ στη ρύθμιση αυτή για να την τροποποιήσετε και στο παράθυρο που θα εμφανιστεί προσθέσετε το προσαρμοσμένο σας μήνυμα όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Χωρίς τίτλο 1 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Όταν γράψετε το μήνυμά σας κάντε κλικ στο κουμπί «Εφαρμογή» και μετά στο κουμπί «OK».

4. Ομοίως, ρυθμίστε και την παράμετρο «Αλληλεπιδραστική σύνδεση: Τίτλος μηνύματος για τους χρήστες που προσπαθούν να συνδεθούν» που θα την βρείτε λίγο παρακάτω στην λίστα με τις ρυθμίσεις (βρίσκεται λίγο πιο κάτω από την προηγούμενη ρύθμιση). Και εκεί προσθέστε έναν τίτλο στο προσαρμοσμένο μήνυμα. Κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή και μετά στο κουμπί OK.

login message 3 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τώρα μπορείτε να αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας και όταν προσπαθήσετε να συνδεθείτε την επόμενη φορά, θα δείτε το προσαρμοσμένο μήνυμα στην οθόνη. Θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί OK μετά την ανάγνωση του μηνύματος και μετά θα μπορείτε να συνδεθείτε.

IMG 20191108 235317 e1573251927969 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
dav

Πηγή: SecNews.gr

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα