14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Google Stadia controller ξεχάστε την ασύρματη διασύνδεση

1 min read
dims 3 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Εάν σχεδιάζετε να παίξετε παιχνίδια Stadia στον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας ενώ χρησιμοποιείτε τον επίσημο controller τον Google Stadia Controller, θα πρέπει να συνηθίσετε να συνδέεστε στη συσκευή σας με ένα καλώδιο USB-C. Η ασύρματη δυνατότητα του ελεγκτή του Google Stadia θα λειτουργεί μόνο στην τηλεόραση με ένα Chromecast Ultra.

Το επιβεβαίωσε η Google με ένα ωραίο βίντεο όπως και ένας community manager.

Δεδομένου ότι ο ελεγκτής Stadia χρησιμοποιεί μόνο Bluetooth για setup και συνδέεται μέσω WiFi για παιχνίδι, δεν μπορείτε πραγματικά να το χρησιμοποιήσετε χωρίς καλώδιο στην αρχή. Δεν είναι ακόμα σαφές πότε θα είναι διαθέσιμη η ασύρματη διασύνδεση για τις υπόλοιπες συσκευές συμβατές με το Stadia, αλλά ο γίγαντας τεχνολογίας είπε στο The Verge ότι εστιάζει στο να ενσωματώσει πρώτα την ασύρματη διασύνδεση στην τηλεόραση για όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού στη μεγάλη οθόνη

Η υπηρεσία ροής παιχνιδιών Stadia της Google θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Δανία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία και τη Φινλανδία.

Η έκδοση Stadia Founder’s Edition θα κοστίζει $ 130 και θα περιλαμβάνει έναν ελεγκτή Google Stadia Controler, ένα Chromecast Ultra και δύο τριμηνιαίες συνδρομές Stadia Pro.

Πηγή: Engadget.com

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα