14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Xiaomi : Ανακοινώνει αύριο νέα τεχνολογία ασύρματης φόρτισης !

1 min read
190403 xiaomi 20W fast wireless charger1 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Παρ ‘όλα αυτά, η Xiaomi πρόκειται να παρουσιάσει αύριο μια νέα τεχνολογία ασύρματης φόρτισης, η οποία είναι πολύ ταχύτερη από την τρέχουσα.

Στον επίσημο λογαριασμό της Xiaomi Mobile στο Weibo, ανακοινώθηκε σήμερα ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει μια νέα τεχνολογία ασύρματης φόρτισης που σχεδιάστηκε ειδικά για την εποχή δικτύωση ς μέσω του 5G. Η συνημμένη αφίσα παρουσιάζει ένα γράφημα χρόνου φόρτισης στην οποία βλέπουμε πως η τεχνολογία ασύρματης φόρτισης θα ξεπεράσει την παραδοσιακή φόρτιση μέσω USB στο μέλλον.

Η νέα τεχνολογία ασύρματης φόρτισης της Xiaomi θα είναι σίγουρα ταχύτερη από τα 20W, αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα ξεπεράσει τον ασύρματο φορτιστή στα 30W της Huawei, ο οποίος πιστοποιήθηκε από την FCC τον περασμένο μήνα. Δυστυχώς όμως, ο ασύρματος φορτιστής των 30 W θα φορτίζει μόνο στα 25W το Mate 30 Pro .

Η Xiaomi εμπορεύεται αυτή τη νέα ασύρματη τεχνολογία φόρτισης για τις νέες συσκευές με υποστήριξη 5G, και αυτό έχει νόημα, καθώς τα τηλέφωνα 5G χρειάζονται μεγαλύτερες μπαταρίες λόγω της κατανάλωσης ισχύος της νέας τεχνολογίας.

Αναμένουμε λοιπόν πως αυτή η νέα τεχνολογία ασύρματης φόρτισης θα είναι διαθέσιμη στις επερχόμενες 5G συσκευές της Xiaomi όπως το Mi 9S και το Mi MIX 4 5G.

πηγή xiaomi-miui.gr

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα