14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τέλος οι λατινικοί αριθμοί από τα iPhone: Πως θα λέγονται τα νέα μοντέλα;

1 min read
867784 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η παρουσίαση του νέου μοντέλου iPhone φαίνεται να είναι προ των πυλών και συγκεκριμένα προγραμματίζεται να γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου. Εάν επιβεβαιωθεί και επίσημα η ημερομηνία, τότε η κυκλοφορία του νέου iPhone αναμένεται μία με μιάμιση εβδομάδα αργότερα.

Κατά την παρουσίασή της, φημολογείται πως η Apple σχεδιάζει να αναδείξει τρία νέα τηλέφωνα. Οι φήμες που κυκλοφορούν αναφέρουν ότι σε σύγκριση με τα μοντέλα της προηγούμενης χρονιάς μικρές αλλαγές θα υπάρχουν στο σχεδιασμό. Για την ακρίβεια τα μοντέλα φαίνεται να είναι ακριβώς ίδια με τα iPhone της προηγούμενης γενιάς, με μόνη διαφορά την οπίσθια κάμερα, η οποία θα περιλαμβάνει τους φακούς της κάμερας, οι οποίοι θα είναι τρεις. Η κάμερα τριπλού φακού θα φέρει αρκετές βελτιώσεις και νέες λειτουργίες που θα αφορούν τη λήψη φωτογραφιών.
Αλλαγή στην ονομασία

Σύμφωνα με δημοσίευση του Independent η Apple φαίνεται να εγκαταλείπει τους λατινικούς χαρακτήρες, που είχε υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια, και να τους αντικαθιστά με τους κλασικούς αριθμούς. Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι το καινούριο μοντέλο θα ονομαστεί iPhone 11, ενώ οι δύο πιο αναβαθμισμένες εκδόσεις iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max.
Η εταιρεία χάνει τους φανατικούς του iPhone

Η Apple αποτελεί την εταιρεία με το πιο φανατικό κοινό. Είναι αλήθεια βέβαια ότι άπαξ και συνηθίσεις να δουλεύεις με το λογισμικό του IOS, δύσκολα ξεσυνηθίζεις. Πόσο μάλλον άμα είσαι και χρόνιος χρήστης.

Αυτή η συνήθεια φαίνεται να αλλάζει όμως, καθώς σύμφωνα με έρευνα της BankMyCell, εταιρείας που δέχεται μεταχειρισμένα κινητά για αγορά καινούριου, δείχνει πως η αφοσίωση των πελατών της Apple δείχνει να μειώνεται.

Η έρευνα έδειξε ότι σε δείγμα 38.000 πελατών από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Ιούνιο, η παραμονή των iPhone χρηστών στην Apple έπεσε 15.2% σε σχέση με το Μάρτιο του 2018. Μάλιστα στο 18% των συναλλαγών, αυτοί που πούλησαν το μεταχειρισμένο τους iPhone επέλεξαν μια συσκευή της Samsung.

Η πτώση είναι ακόμα μεγαλύτερη αν λάβουμε υπόψη το 2017 όπου η αφοσίωση των Apple πελατών ήταν 92%, ενώ τώρα έχει πέσει στο 73%.

πηγή https://www.nooz.gr/tech/1550896/telos-oi-latinikoi-arithmoi-apo-ta-iphone–pws-tha-legontai-ta-nea-montela

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα