14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Xbox One S All Digital της Microsoft, έρχεται στις 7 Μαίου 2019

1 min read
gsmarena 0031 1 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πολλές φορές οι διαρροές από προϊόντα που πρόκειται να κυκλοφορήσουν είναι πολύ σημαντικές και το Xbox One S All Digital της Microsoft φαίνεται να είναι μία αρκετά απλή και προσιτή κονσόλα. Αποκαλύφθηκαν αρκετές λεπτομέρειες όπως για παράδειγμα το διαφημιστικό υλικό, οι εκδόσεις, καθώς και μία υποτιθέμενη τιμή κυκλοφορίας αλλά σε αυτό θα σταθούμε κυρίως είναι ότι είναι το Xbox One S δεν έχει disk tray!!!.

Ειλικρινά, αν οι πληροφορίες δεν ήταν τόσες πολλές θα νομίζαμε ότι πρόκειται για μία φάρσα στο Photoshop.

Το Microsoft Xbox One S All Digital, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, θα βασίζεται αποκλειστικά σε ψηφιακές εκδόσεις παιχνιδιών και downloads μέσω του Microsoft Store και του συνδρομητικού περιεχομένου από την αυξανόμενη βιβλιοθήκη Game Pass της Microsoft.

Τα στοιχεία του υλικού για τη νέα κονσόλα είναι ξεκάθαρα, αλλά οι εικόνες που διαρρέουν περιέχουν αναφορές υποστήριξης 4K και HDR, καθώς και σκληρό δίσκο 1TB. Όλα τα υλικά δείχνουν επίσης μια λευκή κονσόλα, που συνοδεύεται από ένα μόνο λευκό gamepad με την τρέχουσα γραμμή σχεδιασμού του Xbox One S. Αυτό σημαίνει ότι αυτό θα είναι το βασικό Microsoft Xbox One S All Digital πακέτο επίσης. Φυσικά, αργότερα μπορεί να ακολουθήσουν και άλλες εκδόσεις.

gsmarena 007 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Μιλώντας για το πακέτο, η διαρροή δείχνει επίσης τρία προεγκατεστημένα παιχνίδια ψηφιακής έκδοσης. Συγκεκριμένα, το Minecraft, το Sea of ​​Thieves και το Forza Horizon 3. Τέλος, αναφέρεται και μια τιμή λιανικής πώλησης κοντά στα 229,99 ευρώ για το Microsoft Xbox One S All Digital και ημερομηνία κυκλοφορίας στις 7 Μαΐου στην Ευρώπη.

Αυτό θα καθιστούσε σίγουρα το Microsoft Xbox One S All Digital φθηνότερο από το τρέχον Xbox One S, με τα 299,99 ευρώ MSPR. Παρόλο που, όπως είπαμε, αξίζει να σημειωθεί ότι οι πωλήσεις της Spring είναι επί του παρόντος και το γερμανικό κατάστημα της Microsoft που έχει μειώσει την τιμή στα 244,99 ευρώ. Ωστόσο παίρνετε μόνο ένα παιχνίδι στο βασικό πακέτο του Xbox One S, αλλά δεν είναι ασυνήθιστο να βρούμε ακόμα καλύτερες πωλήσεις με τρίτους εμπόρους λιανικής πώλησης.

Οι προθέσεις πάντως της Microsoft είναι ξεκάθαρες και αυτές είναι ξεκάθαρες, μία στροφή σε μια διαφορετική, ψηφιακή κατεύθυνση. Φυσικά, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το δούμε αυτό. Κάποιοι μπορεί να το ονομάσουν λογική κίνηση, ή ίσως αντιδραστική, λαμβάνοντας υπόψη και όλη τη διαφημιστική εκστρατεία γύρω από την ενδεχομένως επαναστατική νέα υπηρεσία ροής παιχνιδιών Stadia της Google.

George S. Metallidis

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα