14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Google maps: Νέα επέκταση για αναφορά για μπλόκα τροχαίας και ατυχημάτων

1 min read
Νωρίτερα φέτος, οι χάρτες Google παρουσίασαν την προσθήκη ορίων ταχύτητας στην πλοήγηση και τώρα άρχισαν επίσης να εμφανίζουν τα μπλόκα της τροχαίας αλλά και ατυχημάτων.
google maps 21 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Νωρίτερα φέτος, οι χάρτες Google παρουσίασαν την προσθήκη ορίων ταχύτητας στην πλοήγηση και τώρα άρχισαν επίσης να εμφανίζουν τα μπλόκα της τροχαίας αλλά και ατυχημάτων.

Εάν πρόσφατα σας εμφανίστηκε ένα νέο εικονίδιο στους Χάρτες, μην ανησυχείτε, δεν είναι άλλη υπηρεσία μηνυμάτων από την Google. Πρόκειται μάλλον για τη νέα συντόμευση για το άνοιγμα της νέας λειτουργίας αναφοράς για μπλόκα τροχαίας και ατυχημάτων.

Παρόμοια με το Waze, οι Χάρτες Google προσθέτουν τη δυνατότητα στους χρήστες να συμμετέχουν στην αναφορά ατυχημάτων που βλέπουν κατά μήκος της διαδρομής τους αλλά και των μπλόκων τροχαίας.

Η Google δοκιμάζει αυτές τις λειτουργίες αναφοράς για αρκετό καιρό περίπου από το περασμένο καλοκαίρι. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η εταιρεία βελτίωσε περαιτέρω αυτή τη διασύνδεση, και τώρα είναι πολύ κοντά σε αυτό που βλέπουμε σήμερα.

Την περασμένη εβδομάδα, φαίνεται ότι η Google έχει επεκτείνει αρκετά τη διαθεσιμότητα αυτού του χαρακτηριστικού.
Σύμφωνα με αναφορές του Reddit το νέο αυτό χαρακτηριστικό αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το Σαββατοκύριακο. Φαίνεται ότι είναι server-side ακόμα, καθώς κάποιοι χρήστες της ίδιας έκδοσης δεν μπορούνα να το δούν ακόμα.

Μέχρι στιγμής, αυτή η νέα προσθήκη να είναι μόνο για Android. google maps reporting 2 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

google maps reporting 1 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

 

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://9to5google.com/2019/03/13/google-maps-speed-trap-accident-report/

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα