15 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το νέο πακέτο Windows 10 θα ονομάζεται April 2019 Update

1 min read
Το Windows 10 April 2019 Update, το οποίο φέρει την κωδική ονομασία 19Η1, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του μέσα στην άνοιξη του 2019.
FREEGR1 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Windows 10 April 2019 Update, το οποίο φέρει την κωδική ονομασία 19Η1, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του μέσα στην άνοιξη του 2019.

Σύμφωνα με το Digital Trends, όταν ένας συμμετέχων στο πρόγραμμα Windows Insider πληκτρολογήσει την εντολή Get-VMHostSupportedVersion, μία από τις επιλογές των αποτελεσμάτων δείχνει το Windows 10 April 2019 Update.

Αυτό δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι η Microsoft είναι έτοιμη να λανσάρει τη νεότερη εκδοχή του λειτουργικού συστήματος, η οποία και θα έχει όλες τις διορθώσεις περασμένες για το σύνολο των χρηστών των Windows 10.

Σε αυτή τη φάση εκτιμάται ότι η Microsoft βρίσκεται σε ένα στάδιο δοκιμών του επερχόμενου πακέτου αναβάθμισης προκειμένου να γίνει ο εντοπισμός των σφαλμάτων και των bugs.

Αρκετές εκτιμάται ότι θα είναι οι αλλαγές που φέρνει το April 2019 Update των Windows 10, όπως είναι η αποσύνδεση της Cortana από το πεδίο των αναζητήσεων, ενώ θα υπάρχουν κάποια νέα themes, αλλά και ενισχυμένη ασφάλεια όσον αφορά στη χρήση των περιφερειακών ενός υπολογιστή.

Το Digital Trends αναφέρει ότι η Microsoft ετοιμάζει και μία απλούστερη έκδοση των Windows, με τη λογική που διέπει τα Chromebooks, για τους low end φορητούς υπολογιστές. Σε αυτό το λειτουργικό εκτιμάται ότι θα τρέχουν universal εφαρμογές που θα μπορεί να κατεβάσει κανείς από το Microsoft Store.

Πηγή http://freegr.blogspot.com/2019/03/windows-10-april-2019-update.html#.XHrEarjQCUl

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα