15 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

MWC 2019: Η Nokia στην MWC 2019 παρουσιάζει τα Nokia 9 PureView, Nokia 4.2, Nokia 3.2, Nokia 1 Plus και Nokia 210

2 min read
Η γκάμα smartphones της Nokia συνεχίζει να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία Android, η οποία συνεχώς βελτιώνεται. Στο MWC 2019, η εταιρεία παρουσίασε πέντε νέα μοντέλα, τέσσερα smartphones και ένα feature phone, καθώς και αρκετά αξεσουάρ. 
Nokia Phone Lineup 5UP RGB 16 9 V2 WHITE1 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η γκάμα smartphones της Nokia συνεχίζει να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία Android, η οποία συνεχώς βελτιώνεται. Στο MWC 2019, η εταιρεία παρουσίασε πέντε νέα μοντέλα, τέσσερα smartphones και ένα feature phone, καθώς και αρκετά αξεσουάρ. 

  • Nokia 9 PureView – διαθέτει για πρώτη φορά παγκόσμια πέντε κάμερες με ZEISS Optics, ώστε να θέσει νέα δεδομένα στη δημιουργία φωτογραφιών, προσφέροντας παράλληλα τεχνολογία αιχμής στους λάτρεις της φωτογραφίας και της τεχνολογίας             
  • Nokia 4.2 – διαθέτει σχεδιασμό και τεχνολογία αιχμής, ένα ειδικό πλήκτρο Google Assistant και εξαιρετική απόδοση απεικόνισης σε προσιτή τιμή
  • Nokia 3.2 – με μια τεράστια οθόνη που χωρίζεται σε μέρη και μια μπαταρία που διαρκεί δύο μέρες1, εξερευνήστε τη δύναμη της φωνής με το ειδικό πλήκτρο του Google Assistant2
  • Nokia 1 Plus – ένα premium entry level smartphone με την τελευταία έκδοση του Android 9 Pie (έκδοση Go) και σχεδιασμό υψηλής ποιότητας
  • Nokia 210 – η πιο προσιτή μέχρι στιγμής συσκευή για χρήση στο διαδίκτυο και η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια των feature τηλεφώνων που πρωταγωνιστούν
  • Δύο νέα αξεσουάρ, τα Nokia Wireless Charger και Nokia Portable Wireless Charger

Nokia_Phone_Lineup_5UP_RGB_16_9_V2_WHITE

Καινοτομία στη φωτογραφική απεικόνιση για τους λάτρεις της τεχνολογίας

Το Nokia 9 Pureview διαθέτει πέντε κάμερες για πρώτη φορά στον κόσμο, με τη ZEISS Optics να φέρνει την επόμενη γενιά στην τεχνολογία υπολογιστικής απεικόνισης στους πιο «ανήσυχους» λάτρεις των  φωτογραφιών. Οι πέντε κάμερες καταγράφουν ταυτόχρονα τις εικόνες και δουλεύουν αρμονικά με ένα chipset ιδανικό για αυτή την εργασία με προηγμένους αλγορίθμους λογισμικού που προσφέρουν εξαιρετικά επίπεδα στην υφή και τις λεπτομέρειες τόσο σε συνθήκες με έντονο ηλιακό φως όσο και σε σκοτεινά σημεία την ίδια στιγμή. Κάθε λήψη καταγράφει δεδομένα ώστε να δημιουργήσει μια «συλλογή» megapixel για απίστευτες λεπτομέρειες. Με δυνατότητα λήψης έως και 1200 επιπέδων βάθους, το Nokia 9 Pureview καταγράφει σε format RAW/DNG, προσφέροντας εξαιρετικές δυνατότητες στην μετέπειτα επεξεργασία μέσω του Adobe Photoshop Lightroom ή της ισχυρής σουίτας επεξεργασίας του Google Photos.

Προσέξτε: αλλάξτε τον τρόπο με τον οποίο αλληλοεπιδρά το τηλέφωνό σας με το ειδικό πλήκτρο Google Assistant

Η φωνή αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αλληλοεπιδρούν με τα smartphones τους. Δεσμευμένοι στο να προσφέρουμε ποιότητα για όλους στην τεχνολογία, τα smartphones της Nokia φέρνουν τον πιο γρήγορο τρόπο πρόσβασης στο Google Assistant με το ειδικό πλήκτρο Google Assistant – καθώς αυτό ήδη βρίσκεται πάνω στα ολοκαίνουργια Nokia 3.2 και Nokia 4.2.

Το πλήκτρο Google Assistant θα φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο συνεργάζεστε με το smartphone σας. Απλά πατήστε μία φορά για άμεση πρόσβαση στον Google Assistant σχετικά με οδηγίες, κλήσεις, ακρόαση μουσικής και λήψη απαντήσεων στις ερωτήσεις σας πιο γρήγορα από ποτέ. Πατήστε δύο φορές  το πλήκτρο για να λάβετε μια επισκόπηση της ημέρας σας από τον «βοηθό» με έξυπνες προτάσεις και εξατομικευμένες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών για μεταφορά, των λογαριασμών που χρειάζονται πληρωμή και όσων έχετε στο ημερολόγιό σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε ποτέ ξανά μια συνάντηση. Με το παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου για όσο χρειάζεται, θα ενεργοποιήσετε μια λειτουργία walkie-talkie, η οποία σας επιτρέπει να σας ακούσει ο Google Assistant  αν θέσετε μεγάλα σε διάρκεια ερωτήματα.

Εμπειρία Nokia smartphone: βελτιώνεται συνεχώς

H δέσμευση της παγκόσμιας οικογένειας κινητών για το Android One3 εγγυάται μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας για τα επόμενα τρία χρόνια και ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος για τα επόμενα δύο χρόνια, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα από smartphones της Nokia που ξεχωρίζουν για την καλύτερη εμπειρία Android που μόνο βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου. Κάθε τηλέφωνο παραμένει ενημερωμένο με τις τελευταίες καινοτομίες που υποστηρίζονται από την τεχνολογία AI, με την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια από την Google. Με μια «καθαρή» εγκατάσταση Android, τα smartphones της Nokia έρχονται χωρίς περιττές προσθήκες στο UI ή κρυφές διαδικασίες που θα μπορούσαν να καταβροχθίσουν την μπαταρία ή να επιβραδύνουν τη διάρκεια ζωή τους, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε το νέο σας τηλέφωνο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Κάθε ένα από τα νέα τηλέφωνα έρχεται με ένα περιορισμένο αριθμό προεγκατεστημένων εφαρμογών, έτσι ώστε να έχετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης, καθώς και τις τελευταίες καινοτομίες που σας βοηθούν να είστε ένα βήμα μπροστά  κάθε μέρα.

Android Enterprise Recommended

Επιπλέον, τα smartphones της Nokia δεν σας βάζουν σε περιπέτειες και σπαζοκεφαλιές, ενώ μειώνουν το κόστος για τις επιχειρήσεις στο πλαίσιο του προγράμματος Android Enterprise Recommended. Τα smartphones της Nokia διαθέτουν τη μεγαλύτερη ποικιλία σε προτεινόμενες συσκευές από την οικογένεια  Android Enterprise Recommended, από το Nokia 9 Pureview έως το Nokia 3.24. Το πρόγραμμα Android Enterprise Recommended δίνει στους εταιρικούς πελάτες την εμπιστοσύνη ότι όλα τα smartphones που υποστηρίζονται από το πρόγραμμα έχουν επιβεβαιωθεί από τη Google ότι ανταποκρίνονται στα αντικειμενικά επιχειρησιακά πρότυπα, τα οποία περιλαμβάνουν ένα σημαντικό σύνολο προδιαγραφών που αφορούν στα υλικό, λογισμικό, ανάπτυξη, ενημερώσεις ασφαλείας και εμπειρία χρηστών.

Nokia 9 PureView

hmdglobal-nokia9pureview-frontandback-horizontal-ss-png-289739-low-640x640

Το πρώτο σύστημα πέντε καμερών στον κόσμο με το ZEISS Optics στο πίσω μέρος του Nokia Nokia 9 PureView αποτελείται από δύο αισθητήρες χρώματος για ακριβείς, ζωντανές, γεμάτες χρώμα εικόνες και τρεις μονοχρωματικούς αισθητήρες που συνεργάζονται για τη συλλογή έως και 10 φορές μεγαλύτερης ποσότητας φωτός σε σχέση με ένα απλό αισθητήρα σε ένα smartphone. Κάθε φακός λειτουργεί αρμονικά για να συλλέγει δεδομένα φωτός και βάθους ώστε να δώσει στους λάτρεις της φωτογραφίας ένα δυναμικό εύρος, με εξαιρετικές λεπτομέρειες ταυτόχρονα και στις δύο περιοχές του φωτεινού ηλιακού φωτός και των σκούρων σκιών, με απίστευτη υφή. Το Nokia Nokia 9 PureView, που υποστηρίζεται από ένα ειδικό για την περίπτωση chipset, σας δίνει μια γεύση για το μέλλον της φωτογραφίας με smartphone, προσφέροντας απαράμιλλο έλεγχο στις εικόνες σας, μέσω του ενημερωμένου Pro Camera UI και του Adobe Photoshop Lightroom, μοναδικές λειτουργίες λήψης, όπως ασπρόμαυρες φωτογραφίες ή φωτογράφιση με time-lapse και προηγμένη τεχνολογία AI.

Το Nokia Nokia 9 PureView προσφέρει επίσης κορυφαία εμπειρία σε ένα άψογο φινίρισμα με προηγμένη τεχνολογία chipset Qualcomm Snapdragon, οθόνη pOLED “PUREDisplay”, προηγμένη φόρτιση Qi Wireless και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η κάμερες στο πίσω μέρος δεν προεξέχουν για ένα άψογο φινίρισμα που δημιουργεί το μοναδικό σχεδιασμό που περιμένατε από ένα smartphone της Nokia. Και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το Nokia Nokia 9 PureView θα ξεπεράσει ανέπαφο όλα τα χτυπήματα και τα ατυχήματα της καθημερινής χρήσης χάρη στο Corning Gorilla Glass 5 στο εμπρόσθιο και οπίσθιο μέρος.

Nokia 4.2

hmdglobal nokia4 2 pink frontandback ds png-289749-low

Το Nokia 4.2 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τις τελευταίες καινοτομίες ενός smartphone σε πραγματικά προσιτή τιμή. Η όμορφη σχεδίαση από γυαλί και η πλήρης οθόνη προσφέρουν ένα όμορφο εξωτερικό αποτέλεσμα που δεν είναι μόνο οπτικό, καθώς η συσκευή περιλαμβάνει μια διπλή πίσω κάμερα, καινοτομίες AI και chipset Qualcomm Snapdragon τελευταίας γενιάς, τα οποία τροφοδοτούνται από την τελευταία έκδοση Android 9 Pie. Καθώς διαθέτει το πλήκτρο Google Assistant, το Nokia 4.2 θα φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε με το smartphone σας. Απλά πατήστε μία φορά το πλήκτρο για άμεση πρόσβαση στο Google Assistant ώστε να λάβετε βοήθεια, πατήστε δύο φορές για να λάβετε ένα οπτικό στιγμιότυπο της ημέρας σας από τον Assistant με έξυπνες προτάσεις και εξατομικευμένες πληροφορίες και πατήστε παρατεταμένα για όσο χρειάζεται το πλήκτρο για να ενεργοποιήσετε μια λειτουργία walkie-talkie, που επιτρέπει στο Google Assistant να ακούσει ερωτήματα μεγάλης διάρκειας. Το συμπαγές μέγεθος του Nokia 4.2 και η οθόνη από άκρη σε άκρη με το “selfie-notch” δημιουργούν ένα smartphone που, με πάχος μόλις 8,4 mm, είναι αρκετά λεπτό για χρήση με ένα χέρι. Το 4.2 φέρει επίσης προηγμένα χαρακτηριστικά απεικόνισης, όπως η απεικόνιση με μία πολλαπλή camera σε μοναδική τιμή, καθώς η διπλή κάμερα οπίσθιου φωτισμού που ανιχνεύει το βάθος, είναι σε θέση να αποτυπώνει τις πιο όμορφες αναμνήσεις μας.

Nokia 3.2

hmdglobal nokia3 2 grey right png-289747-low

Το Nokia 3.2 συνδυάζει τη μεγαλύτερη οθόνη HD+ σε αυτό το επίπεδο τιμής με την εγγύηση  μας για διήμερη διάρκειας ζωής της μπαταρίας1, που τροφοδοτείται από την κορυφαία εμπειρία που μας προσφέρει λειτουργικό σύστημα του  Android 9 Pie. Το Nokia 3.2 διαθέτει μια εντυπωσιακή οθόνη HD+  6,26″, έτσι ώστε ποτέ δεν θα χάσετε ούτε ένα μικρό κομματάκι από τις αγαπημένες σας ταινίες, τις τηλεοπτικές εκπομπές και τα streaming video. Έχοντας μια ολιστική προσέγγιση όσον αφορά στη διάρκειας ζωής της μπαταρίας, το Nokia 3.2 συνδυάζει μια μεγαλύτερη μπαταρία, σε σχέση με πολλά premium smartphones, με την αποτελεσματική συνεργασία λογισμικού και Hardware. Με τον Qualcomm Snapdragon 429, το Nokia 3.2 θα καταφέρει να βγάλει εύκολα σε πέρας τις εργασίες σας. Το Nokia 3.2 έρχεται επίσης με το πλήκτρο Google Assistant, για να φέρει επανάσταση στον τρόπο που αλληλεπιδράτε  με το smartphone σας – πατήστε μια φορά για άμεση πρόσβαση στο Google Assistant, πατήστε δύο φορές για μια οπτική επισκόπηση της ημέρας σας και πατήστε παρατεταμένα για λειτουργία walkie-talkie.

Nokia 1 Plus

hmdglobal nokia1plus red left ss png-289745-low

Αναβαθμίστε την εμπειρία του smartphone σας με το Nokia 1 Plus, ένα ολοκαίνουργιο μέλος της οικογένειας smartphone Android (Go edition). Ένα από τα πρώτα smartphones με Android 9 (Go edition) παγκοσμίως, το Nokia 1 Plus προσφέρει σταθερή απεικόνιση με μεγάλη οθόνη σε σχεδιασμό Nokia υψηλής ποιότητας, σε εξαιρετικά προσιτή τιμή. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές και παιχνίδια, μαζί με τις τελευταίες λειτουργίες Android (Go έκδοση) όπως το Google Assistant Go. Το Nokia 1 Plus φέρνει έναν προοδευτικό και πρωτοποριακό σχεδιασμό στο κομμάτι που αφορά την αξία προς τιμή. Χρησιμοποιώντας καινοτόμα υλικά με 3D τεχνολογία σχεδιασμού, επιτυγχάνει ένα πανέμορφο nano-pattern στο πίσω μέρος που αγκαλιάζει το Nokia 1 Plus και φτάνει μέχρι την οθόνη. Αποκτήστε εξαιρετικές λεπτομέρειες στις φωτογραφίες σας με την οπίσθια κάμερα αυτόματης εστίασης του Nokia 1 Plus και εκτοξεύστε την selfie  εμπειρία με τη νέα μπροστινή κάμερα, η οποία διαθέτει τη λειτουργία “beautify”.

Nokia 210

hmdglobal nokia210 grey front png-289741-low

Το Nokia 210 είναι μια νέα προσθήκη στην κορυφαία οικογένεια τηλεφώνων μας. Συνδεθείτε στο διαδίκτυο με το πρόγραμμα περιήγησης Opera Mini και παίξτε ώρες Snake χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το Nokia 210 έχει έναν σημαντικό ρόλο στη σειρά τηλεφώνων Nokia ως η πιο προσιτή συσκευή για χρήση στο διαδίκτυο και έρχεται σε ένα ανθεκτικό, χρωματιστό, πολυκαρβονικό σώμα, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να κρύβει τα σημάδια της καθημερινής χρήσης. Περιηγηθείτε στο διαδίκτυο και ενημερώστε τους φίλους και την οικογένειά σας στο Facebook χωρίς να ανησυχείτε για την μπαταρία. Οι fans μπορούν να κάνουν το δικό τους Nokia 210 μοναδικό, κατεβάζοντας τις αγαπημένες τους εφαρμογές, ringtones και wallpapers απευθείας από το Mobile Store.

Συνοδευτικά προϊόντα

Ως προσθήκη στη γκάμα των αξεσουάρ έρχονται δύο λύσεις ασύρματης φόρτισης: το Nokia Wireless Charger και τo Nokia Portable Wireless Charger. Και οι δύο συσκευές υποστηρίζουν το universal πρότυπο φόρτισης Qi, ώστε να μπορούν να λειτουργούν με συμβατές ασύρματες συσκευές φόρτισης, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών Nokia 9 PureView και Nokia 8 Sirocco.

To Nokia Wireless Charger υποστηρίζει γρήγορη ασύρματη φόρτιση 10-watt, καθιστώντας το ιδανικό για γρήγορη φόρτιση όταν βρίσκεστε στο σπίτι ή στο γραφείο. Το Nokia Portable Wireless Charger είναι μια power bank που υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, ώστε να μπορείτε να φορτίζετε τις ασύρματες συσκευές σας εν κινήσει, ακόμα κι αν έχετε ξεχάσει το καλώδιο. To Nokia Portable Wireless Charger υποστηρίζει επίσης την έξοδο USB γενικής χρήσης – έτσι ώστε οι μη ασύρματες συσκευές να μπορούν να φορτιστούν μέσω καλωδίου USB.

Διαθεσιμότητα

To Nokia 9 PureView θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στα μέσα Μαρτίου και θα πωλείται στη λιανική τιμή των €699.

Το Nokia 4.2 (3/32) θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στις αρχές Απριλίου μόνο στην έκδοση 3/32 και θα πωλείται στη λιανική τιμή των €199. 

Το Nokia 3.2 δεν θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα.

Το Nokia 1 Plus δεν θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα.

Το Nokia 210 θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα το Μάρτιο.

To Nokia Wireless Charger θα πωλείται στη λιανική τιμή των €49.

Το Nokia Portable Wireless Charger θα πωλείται στη λιανική τιμή των €64.

Πηγή https://www.digitallife.gr

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα