14 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Redmi Note 7: Περισσότερα από 4εκατ. μονάδες πωλήθηκαν, και τα 10 εκατ. δεν είναι πολύ μακριά !

1 min read
Redmi Note 7 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Σήμερα, ένας από τους ιδρυτές και πρόεδρος του ομίλου Xiaomi, ο Wang Chuan, αποκάλυψε ότι στις 29 Μαρτίου, το Redmi Note 7 κατάφερε να κάνει πωλήσεις 4 εκατομμυρίων μονάδων.

αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Redmi, ο Lu Weibing μας γνωστοποίησε ότι χάρη στην υποστήριξη των οπαδών της εταιρείας, οι πωλήσεις της συσκευής σε παγκόσμιο επίπεδο θα συνεχίσουν να επιταχύνουν τον ρυθμό τους και τον Απρίλιο, υπερβαίνοντας τις 10 εκατομμύρια μονάδες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

s 4a77bafe868941a9832733dea893478b | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το RedMi Note 7 της Redmi παρουσιάστηκε αρχικά στις 10 Ιανουαρίου 2019 στην κινεζική επικράτεια, και μόλις στις 12 Μαρτίου η συσκευή άρχισε να κάνει την εμφάνισή της στην Ευρώπη. Ως αποτέλεσμα, είμαστε ακόμα στα αρχικά στάδια όσον αφορά τους αριθμούς των πωλήσεων που θα αποκτήσει το smartphone στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο παράγοντας που έκανε την τελευταία συσκευή της Redmi γίνει το νέο Best Seller, είναι σαφώς η τιμή της συσκευής, αφού με μόλις 179€ μπορείτε να αποκτήσετε ένα smartphone εξοπλισμένο με ακόμη έναν εξαιρετικό επεξεργαστή της Qualcomm – τον Snapdragon 660, με 3GB μνήμης RAM και 32GB εσωτερικής μνήμης (επεκτάσιμη). Αν και ίσως η πιο ενδιαφέρουσα είναι η συσκευή με μνήμη RAM στα 4GB και 64GB αποθήκευσης (πάντα επεκτάσιμη), η οποία έχει μόλις 199€.

Redmi Note 7 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Redmi Note 7 έχει επίσης μεγάλη οθόνη διαστάσεων 6,3 ιντσών με ανάλυση Full HD + και μεγάλη μπαταρία 4000mAh. Επιπλέον, όπως πολλοί θα ξέρουν, το smartphone της Redmi εξοπλίζεται με μια πίσω κάμερα Samsung 48MP με F/1.8, υποβοηθούμενη από μια δευτερεύουσα κάμερα των 5MP για να συλλαμβάνει πληροφορίες βάθους και να δημιουργεί φωτογραφίες με πολύ όμορφο bokeh. Στην μπροστινή Selfie κάμερα έχουμε έναν αισθητήρα στα 13MP για ποιοτικές Selfie φωτογραφίες.

Συμπερασματικά λοιπόν, τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα από την Xiaomi δεν μας εκπλήσσουν καθόλου, καθώς γνωρίζαμε ήδη ότι το συγκεκριμένο smartphone θα γίνει Best Seller σε όλες τις αγορές. Αυτό που μένει να δούμε είναι πόσες συσκευές θα πωληθούν συνολικά, και αν θα γίνει το πιο πετυχημένο μοντέλο της Xiaomi που κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα στην ιστορία της.

πηγή /news.xiaomi-miui.gr/

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα