15 Ιανουαρίου 2024

Technea.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Xiaomi Mi 9 Transparent Edition : Βρίσκεται στην κορυφή του Antutu για αυτό το μήνα.

1 min read
Xiaomi Mi 9 Transparent Edition 1 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
Το δημοφιλές εργαλείο συγκριτικής αξιολόγησης, η AnTuTu, κυκλοφόρησε τον κατάλογο της για τα καλύτερα smartphones Android στην Κίνα για το μήνα Μάρτιο.

Τον περασμένο μήνα, το Xiaomi Mi 9 και το Lenovo Z5 Pro GT ήταν στην κορυφή της λίστας, αλλά η κατάταξη έχει αλλάξει, και σήμερα στην κορυφή έχουμε πλέον το Xiaomi Mi 9 Transparent Edition aka Mi 9 Explorer Edition.

Xiaomi Mi 9 transparent edition ndtv 1554201166017 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όλα τα τηλέφωνα που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας τροφοδοτούνται από το Snapdragon 855 SoC της Qualcomm.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση του AnTuTu, το Xiaomi Mi 9 Transparent Edition έφτασε τους 372.072 μονάδες, ακολουθούμενο από το Xiaomi Mi 9, το οποίο σημείωσε 371.878 μονάδες, ενώ στην τρίτη θέση είναι η Vivo με το iQoo Monster Edition, το οποίο σημείωσε 365.430. Αυτή η έκδοση του iQooδιαθέτει 12GB μνήμης RAM και εσωτερική αποθήκευση στα 256GB.

AnTuTu april top 10 | Technea.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ακολουθούν στην ίδια λίστα το Samsung Galaxy S10 και τα smartphones της σειράς Galaxy S10, τα οποία χρησιμοποιούν επίσης το Snapdragon 855 SoC σε ορισμένες περιοχές. Τα πρότυπα Vivo iQoo και Lenovo Z5 Pro GTβρίσκονται στην έκτη και έβδομη θέση αντίστοιχα, ακολουθούμενα από το Gaming Smartphone Nubia Red Magic Mars , το οποίο βασίζεται στο Snapdragon 845 SoC του περασμένου έτους. Στις τελευταίες θέσεις της δεκάδας είναι τα Smartphones V20 και Mate 20 X της Huawei, τα οποία βασίζονται στο Kirin 980 SoC.

Xiaomi ίσως πρέπει να αγωνιστεί αρκετά για να κρατήσει την κορυφαία θέση, καθώς υπάρχουν περισσότερα smartphones που βασίζονται στο Snapdragon 855 και έρχονται αυτό το μήνα, κάτι που θα μπορούσε να ανατρέψει το Mi 9 Transparent Edition από την κορυφή. Θα κυκλοφορήσει σύντομα και το  Nubia Red Magic 3, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των Gaming Smartphones, και ίσως διεκδικήσει και αυτό μία από τις πρώτες θέσεις στην κατάταξη.

πηγή news.xiaomi-miui.gr

About The Author

0Shares

Δείτε ακομα